2777
2789
عنوان

هربار میخوام زندگی مشترکمو ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 39 پست
اخه بنشونش بگو مرد حسابی فلانی حان عزیزم پول ذره ذره میاد تپه تپه میره حداقل بیا یه چیز بخریم که وقت ...

همینارو میگم برمیگرده یه نگاه تحقیرآمیز بهم میکنه میگه چقدر پول دوستی تو.فک میکنه اینکه من میگم حداقل یه چیز باارزش یا چیزی که لازممونه بخریم پول دوستیه ولی اینکه اون الکی خرج کنه میشه زندگی کردن و عشق و حال.انشاله خدا راه درست رو نشونم بده راحت شم

همینارو میگم برمیگرده یه نگاه تحقیرآمیز بهم میکنه میگه چقدر پول دوستی تو.فک میکنه اینکه من میگم حداق ...

اخه کدوم مول دوستی؟حرفت حقه 

آمین

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینارو میگم برمیگرده یه نگاه تحقیرآمیز بهم میکنه میگه چقدر پول دوستی تو.فک میکنه اینکه من میگم حداق ...

این مرد پیرت میکنه متاسفانه منم شوهرم اینجوریه البته نه به این شدت ولی تقریبا اینجوریه من مریض لاعالاج گرفتم از بس حرص خوردم اگر تحملش داری بساز نداری میخای همش حرص بخوری چهار روز دیگه مثل من جاگیر میشی الان دکترم میگه ناراحتی استرس برام سمه

این مرد پیرت میکنه متاسفانه منم شوهرم اینجوریه البته نه به این شدت ولی تقریبا اینجوریه من مریض لاعال ...

دقیقا همینطوره.من دوهفتس ترش معده دارم معدم عصبی شده جرات ندارم یه لقمه غذا بخورم.همیشه هم یه چیزی مث بغض تو گلومه میترسم اخر مشکل تیرویید پیدا کنم

دقیقا همینطوره.من دوهفتس ترش معده دارم معدم عصبی شده جرات ندارم یه لقمه غذا بخورم.همیشه هم یه چیزی م ...

مطمعن باش مثل من میشی هزارتا درد میگیری شوهرم منم بگم یه فرش بگیر به نمیگیره ولی برا خوردن رستوران رفتن تا دلت بخاد خرج میکنه پولش به هر گندی میزنه غیر از خرجای لازمه منم واقعا دیگه بریدم افسردگی گرفتم خسته شدم از دنیا

مطمعن باش مثل من میشی هزارتا درد میگیری شوهرم منم بگم یه فرش بگیر به نمیگیره ولی برا خوردن رستوران ر ...

بچه داری؟

تو که مث منی درک میکنی این موضوع چقدر اذیت کنندس ولی به یکی دیگه بگم میگه واااا اینم شد دلیل.این دلیل هم اندازه معتاد بودن و خسیس بودن اذیت کنندس

بچه داری؟تو که مث منی درک میکنی این موضوع چقدر اذیت کنندس ولی به یکی دیگه بگم میگه واااا اینم شد دلی ...

خب معتاد بودن خسیس بودن هم بد هس ولی خب اینم یکی میخاد خودشون بیخیال باشه من همیشه میگم شوهرم اگر یه زنی مثل زن بابام داشت دوتاشون خوش بودن چون هردوتاشون میخاستن بخورن بگردن هیچی هم براشون مهم نباشه وقتی هم ندارن برن گوش هرکی ببرن

بچه داری؟تو که مث منی درک میکنی این موضوع چقدر اذیت کنندس ولی به یکی دیگه بگم میگه واااا اینم شد دلی ...

بله من بچه دارم بزرگن من مجبور بودم تحمل کنم تحمل کردنم به قیمت جونم ببماریم تموم شد چون خانواده نداشتم کجا میخاستم برم مادرم فوت شده پدرم زن گرفته زن بابامم ک مارو راه نمیده حتی نمیزاره کوچکترین کمکی با ما کنه بعدم میگه دخترات نساز هستن شوهراشون خوبن مسافرت میبره خرجشون میکنه نمیگه که ما برا خرید یه فرش یه گوشی معمولی باید خودمون باید جون بکنیم برا یه لباس برا عروسی رفتن باید لباس کهنه کرایه کنیم

من میگم همه چی باید به اندازه باشه هم خونه خرج کردن هم لباس خریدن هم مسافرت رفتن رستوران رفتن کمک به دیگران ولی شوهرم اعتقاد داره فقط باید بخوره خرج الکی کنه پولش هدر بده وبرای خرجای ضرروری نده وقتی که هی پولت هدر بدی دیگه پولی نداری ک خرج ضرروری کنی

من میگم همه چی باید به اندازه باشه هم خونه خرج کردن هم لباس خریدن هم مسافرت رفتن رستوران رفتن کمک به ...

تو چقدر مث منی و شوهرتم دقیقا شوهرمه.میشه راهنماییم کنی کار درست چیه؟چکار کنم؟ شما تجربه زندگی مشترکت با همچین آدمی بیشتر از منه