2777
2789
هر روز قرار نیست اونوشخص بیاد خونه ما که ببینیم چی خورد چی نخورد به نظرم مهمون معذب میشه

من علاوه بر این 

اصلا تعارف هم‌نمیکنم روم‌نمیشه 

نگاهم‌نمیکنم بینم‌میخورن یا نه‌

مگه غذا بد باشه از نظرم نگاه کنم واکنش هارو ببینم 

نه توجه نمیکنم

منم همینطور  تعارف هم میکنم به ظرف غذاها نگاه نمی‌کنم تا راحت برای خودشون بکشن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦 خدا صبر بده

حالا اینا خوبه، بی اجازه از من و دخترخالم فیلم گرفته بود فرستاده بود برا دوستش، اونم پوششمون خوب نبود

دوربین رو آورده توی صورتم میگه خیانت کارا رو ببینیدددد، آخه فازش چیه چه دلیلی داره واقعا چرا!!

من همیشه تو کاسه ماست کم میریزم ک اضافه نیاد مادرشوهرم طفلی منظور نداره با خنده میگه معلومه امشب ماس ...

من دقیقا بخاطر دست خورده نشدن همیشه تو میهمانی تو کاسه سرو میکنم که هرکس خواست بکشه واسه خودش

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

اگه تعداد بچه‌ها بیشتر از دوتا باشه

ما یه سفره کوچولو و جداگانه واسه اونا میندازیم

هم همه چی به اندازس هم خودشون خوششون میاد

ناخوداگاه کم برمیدارن و کاری با خانواده ندارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم اصلا به بشقاب کسی نگاه نمی‌کنم ببینم کی چیکار میکنه سر سفره

من غذایی درست میکنم طرف بخوره حالا بیام بشمرم چقدر خورده چطوری خورده دایم نگاه کنم خودم معذب میشم والا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من هیچ وقت توجه نمیکنم به غذایی که مهمون میکشه

ولی اگر دهنی شه بده

یا مثلا خیلیا گوشتارو سوا میکنن بیشتر گوشت میریزن برا بچه شون هول میشن میخوان هر چی نخوردن تو مهمونی بدن بچه شون اونام نمیتونن همشو بخورن حروم میشه

خب زشته دیگه  یهو غذا کم میاد حروم هم میشه واقعا گناهه

دفیقااا بعد تو خونه همون میوه رو میذاری جلوش التماس میکنی بخور نمیخوره .بچه من اصلا موز دوست نداره . ...

بچه ها کلا افریده شدن برا بردن ابروی مامانشون .دختر من رفتیم مهمونی بچه صاحب خونه پیتزا میخورد گفت من تاحالا پیتزا نخوردم حالا هرهفته پیتزا میخوره نمیدونم چرا اینطور گفت .بعد پشت سرمون حرف میزنن خانواده شوهر باشن دیگه سوژه میکنند .انقدر استرس دارم برم خونه مادرشوهرم مهمونی از هر چیز بیخودی که بچم بگه داستانی درست میکنند یا برا تدکر دادن که بگن بلد نیستی بچه تربیت کنی یا برا سوژه خندیدن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اصرار کردم ببرع نبرد

بریز برای پرنده ها

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من و همسرم یه اخلاقی داریم بیرون مهمونی قبل اینکه سیر بشیم تموم میکنیم غذارو.کلا تتو مهمونی سعی میکنم یکم کمتر از حدی که همیشه میخورم غذا بخورم

نی نی هامم یکم بزرگ بشن یادشون میدم که قبل سیر شدن غذاشون تموم کنن البته تو مهمونی و بیرون 

دفیقااا بعد تو خونه همون میوه رو میذاری جلوش التماس میکنی بخور نمیخوره .بچه من اصلا موز دوست نداره . ...

پسرمن که روزی چند تاشلیل میخوره رفتیم مهمونی اشاره کردبه شلیلا میگفت مامان اسم این میوه چیه؟چراماتاحالانخوردیم😭😭😭

متاسفانه یکی اینجوری داریم واسه بچه‌اش یه عالمه غذا می‌کشه بعدم بچه‌اش کامل نمی‌خورن همرو می‌ریزه دور دیگه حتینمیگه بدین ببرم بعدا بخورن این یکی دخترخالمه و اینکه دم به دقیقه خونه مامانمه مامان منم مستاجره و هر دفعه میبینم دلم میسوزه که انقد باید اصراف شه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️