2777
2789
بله درست میگین .ولی بعضی وقتا بچه ها تو مهمونی کارایی میکنن آدم شرمنده میشه .

درسته  همسرم میگه فامیل خودتم بود همینو میگفتی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من خرچقدر بهش بگم کم بریز گوش نمیده میخواد مثل بزرگترا بریزه درواقع از بزرگترا تقلید میکنه 

در لخر هم مجبورم غداشو خودم بخورم .یه وقتتییم نمیتونم میریزم واسه مرغا دیگه 

خو وقتی بچه نمیفهمه چیکار کنیم .هی شماها هم نصیحت کنید ما هم از سمت بچمون حرص بخوریم هم از سمت ادمای عصبی کنترلگر 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چ ربطی ب خساست داره همونطور که میزبانی اداب داره مهمانی هم داره

من همیشه تو کاسه ماست کم میریزم ک اضافه نیاد 

مادرشوهرم طفلی منظور نداره با خنده میگه معلومه امشب ماست ها رو تو ریختی 

اخه خودش پر پر میریزه دست خورده میشه اضافه میاد

من دوست ندارم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دقیقا . من زنداداشم دخترش ی قاشق غذا میخوره بشقابو پر برنج و خورشت می کنه بچه یکی دو قاشق میخوره کلی ...

تازه من گفتم غذای بچتو پک کنم ببر حیفه نریزم دور گفت نه ممنون😑گربه ندارین تو محوطه تون بریز جلو اونا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

فامیل های های ما که ادعاااای فرهنگشون میشه بچه هاشون رو فقط باید ببینی، پز مارک و گرونی لباس بچش رو میده، بعد بچش ذره ای ادب نداره،  جلو خودش دارم به بچش میگم پشه ها رو له نکن به دیوار جاش میمونه اصلا انگار نه انگار آخر زد گلدون رو شکست برای اینکه یه پشه بکشه این بزرگشه که ۱۱ سالشه

کوچیکه ۶ سالشه ۴ تا سیخ کباب میگیره دستش به عنوان دست گل😐😐😐

از  سوزوندن ایفون بگیر تا تا ترکوندن شلنگ بخاری تو یه روززز انجام دادن خونمون

غذاشوبریز تو ظرف بده به مامانش بگو غذاشو کامل نخورده شاید تو خونه گرسنه بشه بده بهش بخوره

بهترین کار همینه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نفهمیدم چی گفتی اما بچه ها غیر قابل کنترلن یهو یه کاری میکنن بزرگتراشونم خجالت زده میکنن شما سخت نگی ...

بخدا بار اولشون نیست کلی گفتم فرهنگ سازی بشع

قبول دارم ها... ولی حالا بچه‌ست دیگه، قاشق ماست رو دهن هم زده شما ندیده بگیرید. چشمتون رو ببندید بخورید بره.

ما خودمون تو مهمونی تا قاشق آخر غذای بچه هامون هم میخوریم 😁 اگه چیزی هم بمونه برمی‌داریم با خودمون می‌بریم.

من هیچ وقت توجه نمیکنم به غذایی که مهمون میکشه

قطعا توجه میکنین به دورریز و اسراف دیگه؟

غذاشوبریز تو ظرف بده به مامانش بگو غذاشو کامل نخورده شاید تو خونه گرسنه بشه بده بهش بخوره

اصرار کردم ببرع نبرد

من دقت میکنم

هر روز قرار نیست اونوشخص بیاد خونه ما که ببینیم چی خورد چی نخورد به نظرم مهمون معذب میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️