2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به وسیله خونه ام حساسم خدا شاهده مبلمان و فرشام روشنه بچه های خواهر شوهرم روی مبلا میپرن من چندشم میشه بشینم روشون هیچی هم کسی بهشون نمیگه. خب من بیچاره رفتم سر کار مامانم دست تنها (بابام خیلی سال فوت شدن) جهیزیه خریدیم  اونم مبل ترک خریدم بعد برینن تو خونه آدم خیلی حرص میخورم.کاش به ماست بود خواهر.

یه بچه فوقالعاده لجباز داییم داره موقع غذا ظرفشویی میکنه پر یه بشقاب خورش خوری هم خالی میکنه روش بعد میگه اینو نمیخوام برنج خالی میخوام یعنی از لجبازیش هر چی بگم کم گفتم 

بنده خدا مامانش برا اینکه بچشو تو جمع کوچیک نکنه صابخونه هم ناراحت نشه (چون ما همیشه به اندازه غذا درست میکنیم اهل چود مدل درست کردن و سفره پر و پیمان نیستیم ) برا خودش یه قاشق غذا میکشه بعد با بچش شریک میشه تو بشقاب بچش با هم میخورن 

خوشم میاد فقط همون مامانش میتونه مهارش کنه 

فامیل های های ما که ادعاااای فرهنگشون میشه بچه هاشون رو فقط باید ببینی، پز مارک و گرونی لباس بچش رو ...

حالا شلوغ کاری رو کلا فاکتور میگیرم چون خودمم بچه دارم بهرحال اشنام با بچه ها....اما موقع سرو غذا انتظار دارم بچه روشن شده باشه تو خونه ...مادر حواسش پرت رنگ رومیزی من بچه درحال نابودی میز

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من غذایی درست میکنم طرف بخوره حالا بیام بشمرم چقدر خورده چطوری خورده دایم نگاه کنم خودم معذب میشم وا ...

اره دقیقا البته من خودم این اخلاق رو دارم اگه کسی خیلی نگاه کنه یا همش تعارف کنه من واقعا کمتر غذا میخورم 😂😂برا همین اصلا خوشم نمیاد همش به بشقاب کسی نگاه کنم 

من قبل از اینکه غذا بکشم به مادر بچه ها میگم بیا اول برای بچه هامون غذا بکشیم بخورن بعدبا خیال راحت ...

کار خوبی میکنین حتما من هم انجام میدم 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من اگه اضافه بمونه از غذای پسرم خودم میخورم چدن مخالفه اصرافم ، حالا نمیدونم کارم بی احترامی بخودم نیست؟

واسه بچه خواهرشوهرمم خواهرشوهر دیگم براش بکشه یا باباش بشقاب پرررر میکنن دوشب پشت سرهم مهمونی بودیم گفتم ب خواهرشوهرم گفتم کمتر بکش غذا که هست

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
من غذایی درست میکنم طرف بخوره حالا بیام بشمرم چقدر خورده چطوری خورده دایم نگاه کنم خودم معذب میشم وا ...

منم خونه همچین کسایی معدب میشم .چون اینا هدفشون اسراف و اینا نیست بلکه دنبال بهانه جستن هستن و دلخوری 

متاسفانه یکیشو داریم و اون خواهرشوهرمه دست از پا خطایی کنیم و اشتباهی تذکر میگیریم .بچم سر سفره نوشتبه بخواد میگه بچه نباید بخوره .بسمالله نکنه میگه چرا بسملاا نکردی .غداش بمونه ده دفعه میگه ده غذاتو بخور .انگار منم اونجا حکم مجسمه دارم خوب وقتی بچه مادری داره واس چی هی تذکر میدین سرتون رو یقه خودت ن باشه دیگه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نه نمیبرن ادم خودشم خجالت می کشه اونو پک کنه بده ببرن انقدر وضع غذا بده و هم خوردست برم میخوره بهشون ...

بخدا من حرفم اسرافه خودمون بودنی ی دونه برنج من دور نمیریزم 

ولی اگر دهنی شه بدهیا مثلا خیلیا گوشتارو سوا میکنن بیشتر گوشت میریزن برا بچه شون هول میشن میخوان هر ...

خوب مهمونی یک وعده است نمیشه همش تذکر داد که اینجوری کن اونجوری باش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها کلا افریده شدن برا بردن ابروی مامانشون .دختر من رفتیم مهمونی بچه صاحب خونه پیتزا میخورد گفت م ...

🤣🤣🤣 اای واای 

خدا صبر بده با این خانواده شوهر.

حالا من پیش خانواده خودم بیشتر استرس دارم . بابام سخت گیره بچه ام هم از تو پارک یه کلمه یاد گرفته هی تکرار میکنه 😩

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂