2777
2789

من قبل از اینکه غذا بکشم به مادر بچه ها میگم بیا اول برای بچه هامون غذا بکشیم بخورن بعدبا خیال راحت خودمون بخورم

و کفگیر و ملاقه رو هم میدم دست خودش که هراندازه که میدونه بچه هاش میخورن بکشه بعدهم خودم برای بچه هام میکشم وغذاشونو درآرامش میدیم میخورن بعد که سفره اشونو جمع کردم برای بزرگ ترها میکشم

هم اسراف نمیشه هم اینکه بچه ها بعداز غذا سرگرم بازی میشن ودیگه کاری به بزرگترها ندارن

البته مهمونای من فامیل های نزدیک هستن معمولا

گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی چون نیک بدیدم به حقیقت به از آنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میوه ها رو گاز میزنن میزارن تو ظرف

دفیقااا بعد تو خونه همون میوه رو میذاری جلوش التماس میکنی بخور نمیخوره .

بچه من اصلا موز دوست نداره . دیروز همسایه مون موز خریده بود تو پارکینگ دیدیمش بچه ام بلند گفت مووووز آنقدر خجالت کشیدم همسایه مون تعارف کرد گفتم اصلا دوست نداره نمیخوره . بعد یه دونه ازش داد به بچه ام بچه هم همه رو کامل خورد😒

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
تازه من گفتم غذای بچتو پک کنم ببر حیفه نریزم دور گفت نه ممنون😑گربه ندارین تو محوطه تون بریز جلو اون ...

نه نمیبرن ادم خودشم خجالت می کشه اونو پک کنه بده ببرن انقدر وضع غذا بده و هم خوردست برم میخوره بهشون. من که چیزی نمی گم ولی واقعا حیفه . گناه الکی غذا بریزی اشغال. ما خودمون سه نفر بودنی دو پیمونه برنج میزارم که همون وعده بخوریم تموم شه الکی حیف نشه بمونه بیات بشه

قطعا توجه میکنین به دورریز و اسراف دیگه؟

نه توجه نمیکنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماست ملاقه کاسه خانواده شوهر 😄

عصبیم😁

بچه هی میگفت من باید خودم ماست بریزم واسه خودم انگشت ب ملاقه میزد دهن میزد واییییی 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بخدا بار اولشون نیست کلی گفتم فرهنگ سازی بشع

شما وقتی مهمون میاد خونه ات نمیخواد فرهنگ سازی کنی درستش اینه وقتی رفتی جایی جلو بقیه برای بچه ات کم بکشی بعد جلو همه بگو وقتی کامل خوردی اگه سیر نشدی برات میکشم و باقی چیزا.

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چ ربطی ب خساست داره همونطور که میزبانی اداب داره مهمانی هم داره

من کم میریزم برا بچه اما گاهی خود بچه مجبورمیکنه مادرو ک زیادبریز دیگ اونوقت مجبورم نمیدونم کارم بده یا ن اما بنظرم بهتر اینه بچه تا۳ساعت دهنشو باز کنه نعره بکشه

هر روز قرار نیست اونوشخص بیاد خونه ما که ببینیم چی خورد چی نخورد به نظرم مهمون معذب میشه

خوشش نمیاد نیاد خب 

دعوتنامه نفرستادیم اعصابمونم از سرراه نیاوردیم😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

عصبیم😁بچه هی میگفت من باید خودم ماست بریزم واسه خودم انگشت ب ملاقه میزد دهن میزد واییییی

به خدا من دقت نمیکنم سر سفره میذارم مهمون راحت باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه من خرچقدر بهش بگم کم بریز گوش نمیده میخواد مثل بزرگترا بریزه درواقع از بزرگترا تقلید میکنه در لخ ...

بهرحال راه داره نمیشه که همیشه ب حرف بچه گوش داد اخه...

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خوشش نمیاد نیاد خب دعوتنامه نفرستادیم اعصابمونم از سرراه نیاوردیم😂

خوب پس مهمون دعوت نکنید شما