2777
2789
عنوان

دیدنی بچه جاری

210 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من جاریم ماه دیگه وقت زایمانش 

در ظاهر باهم خوبیم ولی از هم خوشمون نمیاد 

حالا من باید برم زایمانش برم بیمارستان یا صبر کنم بیاد خونه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دسته گل بگیر با همسرت برو بیمارستان

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
یه دسته گل بگیر با همسرت برو بیمارستان

ما خودمون توی شرایط سختی هستیم 

ولی چون جاریم دستور داده بود زایمانش باید بیمارستان خصوصی باشه 

70 تومن شوهر من بهش پول داد

برای همین زورم اومده دلم نمیخواد برم

چه برسه به دسته گل

ما خودمون توی شرایط سختی هستیم ولی چون جاریم دستور داده بود زایمانش باید بیمارستان خصوصی باشه 70 توم ...

بیخیال ، حالا که پولو دادین دلتو بررگ کن ، این صحنه ها همیشه تو ذهن ادم میمونه ، همیشه ظاهرتو حفظ کن

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

اه اه که این جاری ها خوبشونم بده واقعا

من یه جاری حال بهم زن دارم که تا منو بچه هامو میبینه کلی قرربون  صدقه ظاهری میره ولی خودم میدونم به خونم تشنست جرات نداره که کوچکترین حرف و حرکت خلافی داشته باشه وگرنه …

زایمان دوتا بچه ام تهران بود خونه خودم و خانوادها جنوب هستیم فقط خونه اومدن همه و جاری سر تولد بچه ام کوجیکترین و ضایع ترین هدیه رو آورد ولی منم به وقتش جبران میکنم براش البده اگه برادر شوهرم طلاقش نده چون بعد ۸ سال بچه ازش نمیخواد و همه جا تا ازش میپرسن محمد حان بچه نمیخواید میگه خودشم به زور تحمل کردم یا خودش بچه است بچه دیگه برای چیمه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!