2777
2789

میترسم از بیبی چک منفی

دیگه فردا حتما میزنم

بنظرتون باردارم؟

هیچیم نیست دیگه

سر بچه اولم از قبل موعد خودم فهمیدم باردارم ولی الان چیزیم نیست فقط پریود نشدم همین

۵ساله منتظر دومی ام دعام کنید

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

امیدوارم فردا تاپیک بزنی و ما تبریک بگیم ❤️

انشاالله

خدا از دهنت بشنوه گلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمدانات گاهی تیر نمیکشن؟من فقط همین یه علامتو داشتم تو هردو بارداریم

ن فقط درد پریودی

برا پسرم از وسط سیکل فهمیدم باردارم

سینه درد شدید

خستگی

گرسنگی

و و و .... هزار علامت

الان هیچی فقط یک هفته تاخیر دارم

دعا کن برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن فقط درد پریودیبرا پسرم از وسط سیکل فهمیدم باردارمسینه درد شدیدخستگیگرسنگیو و و .... هزار علامتالان ...

حتما دعا میکنم برات شماهم برام دعاکن نی نی تو دلم پسر باشه بعد از ۴ماه برم به مامانم بگم حاملم خسته شدم از 

فکروخیال

حتما دعا میکنم برات شماهم برام دعاکن نی نی تو دلم پسر باشه بعد از ۴ماه برم به مامانم بگم حاملم خسته ...

ان شا الله ک همینطوره

دوتا قبلیت دخترن؟؟؟؟

علائمت چیه ؟ من سر پسرم همه ی تست های خانگی رو امتحان کردم همه شدن پسر، تو هم امتحانشون کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شا الله ک همینطورهدوتا قبلیت دخترن؟؟؟؟علائمت چیه ؟ من سر پسرم همه ی تست های خانگی رو امتحان کردم ...

من سوزن تو ادرار امتحان کردم سیاه شد جوش شیرین کف کرد البته یکم جدول چینی میگه دختر ان تیم گفت به دخترم میخوره بعضی پوزیشناشم به پسر میخوره دیگه نمیدونم چیارو امتحان کنم میشه بگی؟نه یدونه دختر دارم فقط مامانم کلا از بچه بیزاره بفهمه دختره که دیگه بدتر هنوز نگفتم بهش حانلم 

ان شا الله ک همینطورهدوتا قبلیت دخترن؟؟؟؟علائمت چیه ؟ من سر پسرم همه ی تست های خانگی رو امتحان کردم ...

هفته ۱۶ هم هستم ولی شوهرم نمیزاره برم تعیین جنسیت میگه واستا تا آنومالیت دیگه ۱۱ شهریوره میگه پول مفت ندارم ۴۰۰ بدم باز دوهفته دیگه یکوپونصد برا آنومالیت راستم میگه ولی خودم از کنجکاوی دارم میمیرم

من سوزن تو ادرار امتحان کردم سیاه شد جوش شیرین کف کرد البته یکم جدول چینی میگه دختر ان تیم گفت به دخ ...

من سوزن تو ادرار برام درست بود

روش ابن سینا برام درست بود همون ک جمع سن و عدد ماه لقاح جمع میکنیم، سرچش کن، برا من عددش مثبت شد

دیگه v توی چشم راستم بود یعنی پسر

و نخ و سوزن روی نبض پسر شد

خطی ک روی شکمم افتاده بود رو یادم نیست ک از ناف بالا بود یا پایین ولی هرچی بود ک پسر میشد

اون ادرار و کلم بنفش درست بود

کلا جنین سمت راستم تشکیل شده بود

همه چیز برام پسر بود ک خب درستم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سوزن تو ادرار امتحان کردم سیاه شد جوش شیرین کف کرد البته یکم جدول چینی میگه دختر ان تیم گفت به دخ ...

یعنی یه دختر داری و یه پسر؟؟؟؟

عزیزم هرچی ک هست بچه ی شماست، مادرت چیکار ب تعداد و جنسیت بچه ی شما داره؟ زندگی خودته، نذار بقیه انقد حرفاشون روی زندگی شما تاثیر بذاره حتی اگه اون آدم مادرته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته ۱۶ هم هستم ولی شوهرم نمیزاره برم تعیین جنسیت میگه واستا تا آنومالیت دیگه ۱۱ شهریوره میگه پول مف ...

ببخشید ک دیر جواب دادم، بیبی چک گرفتم و درگیر اون شدم دیگخ نیمدم سراغ گوشیم

بیبیم هاله انداخته ولی صورتی نیست، کاملا ب شک انداختم، از طرفی هم دیگه امید ندارم راستش😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون هاله مثبته اگه زیر یه رب بیفته

اصلا صورتی هم نشده ها، ولی معلومشه اون خطو

واقعا میگی یا میخوای امیدوارم کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40