2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکتون کنه ولی ۵۰۰ میلیون فک نکنم براحتی بدن نهایت بگردید یحای دیگه پایینتر دورتر ولی ارزونتر پیدا کنید یا اگرم بدن اقساطش سنگین میشه نهایت وام دیعه ببینید میتونید بگیرید یا خیر 

خدا کمکتون کنه ولی ۵۰۰ میلیون فک نکنم براحتی بدن نهایت بگردید یحای دیگه پایینتر دورتر ولی ارزونتر پی ...

مرسی عزیزم دلم بابت همدردی همه جا رو گشتم زیر 400 نیست کل تهران رو گشتم هستا اشغاله بوی فاضلاب میده خونه ها نمیشه زندگی کرد همین خونه هم یه خونه عادیه پنجاه متریه

یه جا هست امتیاز وام بانک رسالت میفروشه با قیمت خرید امتیاز مثل وام بهره دار میشه فقط اینکه فکر میکن ...

اتفاقا 10 میلیون سرم کلاه گذاشتن از همین راه 😭 پول پیش گرفت دیگه جواب نداد 

مرسی عزیزم دلم بابت همدردی همه جا رو گشتم زیر 400 نیست کل تهران رو گشتم هستا اشغاله بوی فاضلاب میده ...

نمیدونم ولی جاهایی هست که ارزونتر باشه اگه چیزی برای فروش ندارید نهایت باید برید اطراف تهران راستی تهران من تو ایستگاهای اتوبوسو دم دستگاه عابرها دیدم روی زمینو‌دیوار اگهی وام هست بهره ایه فقط طبیعتا قسطو سودش سنگین میشه 

نمیدونم ولی جاهایی هست که ارزونتر باشه اگه چیزی برای فروش ندارید نهایت باید برید اطراف تهران راستی ت ...

واقعا ؟من تاحالا ندیدم شایدم دقت نکردم مرسی عزیزم گفتی