2777
2789
عنوان

هکر میتونه با کدملی حساب هک کنهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 20 پست
رو سایت زدیاطلاعات زدیبرنامه رو نصب کردییهو ببر همه کارتارو با رمزاشون بده دیگه

سایته رو یکی از اشناها داده بود هیچیش ضایه نبود تا دیدم از طرف خودمم پیامکه برا چندین نفر ارسال شده فهمیدم 

چیکار کنم الان؟

ریدی دخدر

کد ملی باباتو زدی حساب بانکیارو مثلا انتقال بدید ب حساب مادرو ب بانک بگید اینجور شده خودشون سریع انتقال میدن و شماره کارت و حساب رو تغییر میدن.

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه رو پاک کردم بعدش ولی خب چیکار کنم الان؟ چون از طرف یه اشنا ها بود اعتماد کردم

گوشی آشنا هم هک شده.

و پیام از طرف اون برای همه مخاطبین رفته...

ولی اگه رو گوشیت برنامه پولی و حساب و رمز دوم نداری نترس.

با کد ملی حسابم خالی نمیکنن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾