2777
2789

حق طلاق رو بده منم میبخشمش 

این فرایند چقدر طول میکشه؟؟ 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

خیلی کم اگر توافق کنید که ممکنه دو سه روزه تموم بشه

چند ماه؟ 

منظورتون طلاق توافقی هست،

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من یه ماهه تموم شدمن‌مهریه رو بخشیدم اونم طلاق دادهی دلم گرفت من اون موقع دلم میخواست کش پیدا ک ...

کاش واسه منم زود تموم بشه ، مخم توان این همه فشار نداره 

چرا دوست داشتی طول بکشه؟ 

کاش واسه منم زود تموم بشه ، مخم توان این همه فشار نداره چرا دوست داشتی طول بکشه؟

ان شاءالله هرچی به صلاحته همون بشه

امید داشتم به اینکه درست بشه جدا نشم و خب دلم هنوز پیشش بود

ولی خب انگار صلاحم به جدا شدن بود

جدا شدم و الان چند وقته دوباره ازدواج کردم

ان شاءالله هرچی به صلاحته همون بشهامید داشتم به اینکه درست بشه جدا نشم و خب دلم هنوز پیشش بودولی خب ...

ممنون؛ خدا رو شکر درشته دیگه هر چی مصلحته