2777
2789
عنوان

بیاین بگم عصر چیشد🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 50 پست
محلمون کوچیکه همه یا فامیلیم یا اشنا ،، کیو واسطه کنم ، کسی ام بفهمه یک کلاغ چهل کلاغ میشه🥲ایدی و ش ...

من میگم نکنه اون ادمی که فک میکنم نباشه بعد بهش بگم بی جنبه بازی دربیاره ابروم بره 

اخه خانواده حساس و ابرومندی هستیم تو شهرمون🤦‍♀️

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

دوستم گفت معمولا پسرا ایدیشونو اسم فامیل خودشون میذارن منم تو اینستا سرچ کردم پیداش کردم😁ارهاخه حس ...

تو چقد خوش شانس بودی ، من اسم و فامیلشم تو سرچ اینستا زدم بالا نیاورد💔

عه پس چمبرک زده رو قالیچه های ننش😅

..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چقد خوش شانس بودی ، من اسم و فامیلشم تو سرچ اینستا زدم بالا نیاورد💔عه پس چمبرک زده رو قالیچه های ...

چه فایده وقتی جرعت نمیکنم چیزی بگم

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

من میگم نکنه اون ادمی که فک میکنم نباشه بعد بهش بگم بی جنبه بازی دربیاره ابروم بره اخه خانواده حساس ...

دقیقا افرین منم از حسه نه شنیدن یا طرد شدن میترسم میگه مبادا ردم کنه یا محل نزاره یا دهن لق باشه اخه از وقتی من بدنیا اومدم همسایه بودیم تاالان ..

همین چیزاس ک‌مانع میشه دیگه

..

عاقبت چیشد؟ اون هنو مجرده؟ فعلا ک ازش خدایی ساختم تو ذهنم😅بیرون میرم همش چشمم ب دم خونشونه بیرون بی ...

هیچی دیگه ، من آیدی داداششو داشتم و یبار دیدم پروفایل تلگرام داداشش مراسم عقد کراش منه 💔😂🤦🏻‍♀️ حلقه داش 🥴

باور کن منم بچهامونو تصور میکردم یا هروقت از جلوی خونشون رد میشدم ی حس عجیبی داشتم 🤦🏻‍♀️

نه نگفتم چون اونم چنتا دوست خنوک داشت ک مطمعن بودم بهشون میگه و منم بی آبرو میشدم🤦🏻‍♀️

اما الان دگ برام اهمیت نداره ، برا من نزدیک ۳ سال کراش بود 

الان ی ثانیه ام ت ذهنم جا نمیدمش