2777
2789
عنوان

بیاین بگم عصر چیشد🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی میخام خفن باشم نگاهم لوم میده😅نمیدونم یجورایی شاید ادم عاشق کوره شاید از نظر من جذابه اخه بقیه م ...

امان از چشما 

اره میدونم اینجوره بعضی وقتا ی کسایی ب چشم ادم جذاب میان ک تایپ ۱۰۰ نفر نیستن ولی تو خوشت اومده

ما هم یکی داریم همینجوره خیلی خیلی آروم و کاری و خجالتی من تو این ۶ ۷ سالی ک اومدن نهایتا ۵ بار دیدمش

هوم
امان از چشما اره میدونم اینجوره بعضی وقتا ی کسایی ب چشم ادم جذاب میان ک تایپ ۱۰۰ نفر نیستن ولی تو خو ...

اوهوم... حسه سختیه وقتی گنگی و نمیدونی چیکار کنی و اصن چی خوبه چی بده ... 

..

همین کارو کردم عصر‌اما بجا اینکه خودش نگام کنه دوستش نخ شده بود بهم منم اخم کردم درو بستم انقد بغض ک ...

از این موهای کلیپسی دم اسبی بزن از پشت بیرون باشه

پسرا غش میکنن واسه موی بلند😅

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

چن ساله دوسش داری؟اون حرکتی نمیزنه ک‌ باهم اوکی شید؟خیلی حس سختیه مخصوصا اینکه چش تو چشم باشید💔

یه سال و خورده ای

نه بابا خیلی کم میبینمش زیاد از خونه بیرون نمیام اونم تو این فازا نیست اصلا البته خودم اینطوری حس میکنم🥲😂

ایدیشو دارما ولی خب شهرمون کوچیکه نمیدونم چطور ادمیه میترسم ابرو ریزی شه چیزی بگم بهش 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

یه سال و خورده اینه بابا خیلی کم میبینمش زیاد از خونه بیرون نمیام اونم تو این فازا نیست اصلا البته خ ...

خوشبحالت ک باز آیدیشو داری ، چطور‌گیر اوردی؟

اها اونم سربه زیره؟

بنظرم تو چشمش باش ، من ک‌نگام نمیکنه زیاد 😅💔

..

خب پس جلب توجه ظاهری فایده ندارهیه نفرو واسطه کن بره پیشش از تو تعریف کنه

محلمون کوچیکه همه یا فامیلیم یا اشنا ،، کیو واسطه کنم ، کسی ام بفهمه یک کلاغ چهل کلاغ میشه🥲ایدی و شمارشم ندارم دقیقا عین خر گیر‌کردم تو گِل😅

..

اسی منم دوسال و خورده ای عاشق پسر همسایمون بودم🥲😅

همش بخاطر اون بیرون میرفتم تا منو ببینه و خوشش بیاد ، همش باهاش تو رویا زندگی میکردم ، همش اونو از خدا میخاستم 💔

اما الان چیشد؟! هیچی😑

دگه الان حتی یک لحظه ام بهش فک نمیکنم 

از سرت میپره مطمعن باش 

خوشبحالت ک باز آیدیشو داری ، چطور‌گیر اوردی؟اها اونم سربه زیره؟بنظرم تو چشمش باش ، من ک‌نگام نمیکنه ...

دوستم گفت معمولا پسرا ایدیشونو اسم فامیل خودشون میذارن منم تو اینستا سرچ کردم پیداش کردم😁

اره

اخه حس میکنم چپیده تو خونه همش

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

اسی منم دوسال و خورده ای عاشق پسر همسایمون بودم🥲😅همش بخاطر اون بیرون میرفتم تا منو ببینه و خوشش بی ...

عاقبت چیشد؟ اون هنو مجرده؟ 

فعلا ک ازش خدایی ساختم تو ذهنم😅بیرون میرم همش چشمم ب دم خونشونه بیرون بیاد همش دنبال ایدیشم اصن زندگیم حرومه خداشاهده ،، 

تو این مدت بهش نگفتی ک‌کراشی روش؟

..