2777
2789
عنوان

بیاین بگم عصر چیشد🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجی همسن منی الان ب جای اینک ب فکر کنکور و اینا باشی فکر نگا نکردن پسر همسایه ای؟ ب من ربطی نداره و ...

خب دست خودم نیس ک هزار بار خودمو تف و لعنت کردم اما چ فایده کاش اصن مث‌ قدیم و ایام بچگی بهش حسی نمیداشتم روزی صدبار خودمو لعن میکنم

..

من خیلی کم میبینمشبا مامانش اوکیم فقط😂

از بچگی باهم همسایه بودیم ، حتی همبازی ام بودیم ، اون 3،4 سال از من بزرگتره ،، مامانش باهامون خیلی جوره با مامانم مث خاهرن ، منم تا این چن وقت به پسره حسی نداشتم اما الان حتی صداشم میشنوم قلبم تندتر میزنه💔

..

خب دست خودم نیس ک هزار بار خودمو تف و لعنت کردم اما چ فایده کاش اصن مث‌ قدیم و ایام بچگی بهش حسی نمی ...

اوخی درک میکنم یجورایی 

ولی خب خیلی خفن طور باش ک حسرتت رو داشته باشه 

از چه نظر برات جذابه؟

هوم
اوخی درک میکنم یجورایی ولی خب خیلی خفن طور باش ک حسرتت رو داشته باشه از چه نظر برات جذابه؟

هی میخام خفن باشم نگاهم لوم میده😅

نمیدونم یجورایی شاید ادم عاشق کوره شاید از نظر من جذابه اخه بقیه میگن لاغره بدرد نمیخوره اما چهره ش خیلی ارامش دهنده س و اینکه خیلی سربه زیر و پسر خوبیه

..

از بچگی باهم همسایه بودیم ، حتی همبازی ام بودیم ، اون 3،4 سال از من بزرگتره ،، مامانش باهامون خیلی ج ...

ماهم خیلی وقته همسایه ایم

دقیقا وضعم همینه 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍