2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی دارد چیزی نیست که دیگران نظر بدهند شرایط متفاوتی عزیزم 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چرااا

درساش کاربردی تره  ،بازار کارش بهتره  نظام و سیستم رشته های انسانی رو راحتتر پذیرش دارن ، در کل خیلی بهتر از تجربی بود ، اکثرا به خاطر رویای خیالی پزشکی میان تجربی و انقدر سخت هست که تعداد کمی قبول بشن و بقیه مجبور شن برن  رشته های متفرقه ای که رشته های سایر رشته های دبیرستانی بهتر از اوناست 

میشه در مورد تجربی بهم بگی چطوره

باید درس خون باشی و ناامید نشی 

ریاضیش از رشته ریاضی سخت تره 

معلمای عمومی از تخصصی ها سخت گیر ترن 

خیلی وقت کم میاری برای خوندن 

زیست خوبه ولی تستاش سخته باید علاقه داشته باشیش 

کلا علومت باید خوب باشه 

درساش از انسانی کمتره ولی حجیم تره 

اگه علاقه به معلمی و دانشگاه فرهنگیان داری برو انسانی 

ولی اگه دلت میخواد جزو کادر درمان باشی بیا تجربی 

حتما کلاسهای تاملند یا کلاسینو ثبت نام کنن چون تستی کار میکنن و از پایه  

باید درس خون باشی و ناامید نشی ریاضیش از رشته ریاضی سخت تره معلمای عمومی از تخصصی ها سخت گیر ترن خیل ...

من خودم عاشق علوم بودم اومدم تجربی الان که دوازدهمم هیچ علاقه ای به کادر درمان ندارم و هدفم شده فرهنگیان 

ولی اگه انسانی میرفتم باز به فارسی و جغرافی و اینا علاقه نداشتم