2777
2789
عنوان

کیا رابطشون کات شده بیایید💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من الان مرحله سومم مرحله اول دوم گذروندم

منم؛( انقدر بی حسم هرکی بگه دوستم‌داره.  پوزخند میزنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بعضی پسرا پول ندارن ولی معرفت دارن مهربونن. بعضیام پول دارن ولی عوضیناگ فقط شرایط مالی بوده بهش فرصت ...

اخه دیگه اول راه نیست چجوری اخه خونه تو تهران اونم😢

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
رابطه هایی ک کات میشه از طرف دختر بیشتره یا پسر

پسر

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
عزیزم درکت میکنم😔دیگ ب کسی اعتماد ندارم هرکی میگه دوسم داره فک میکنم دروغه

🖤🖤🖤من که دیگه واقعا. از آدما خسته شدم

بزور التماس خدارو. میکنم‌مه‌به‌من امید‌و انگیزه بده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

🖤🖤🖤من که دیگه واقعا. از آدما خسته شدمبزور التماس خدارو. میکنم‌مه‌به‌من امید‌و انگیزه بده

منم ب هرکی دل بستم دلمو دادم ناامیدم کردن دلمو شکوندن دیگم بهشون راه نمیدم بیان گند بزنن ب احساسات و روحم

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚