2777
2789
عنوان

ممنون میشم یه لحظه بیاین

54 بازدید | 8 پست

سلام.

من دخترم ۱۵ سالمه. امروز برای اولین بار پریود شدم .مشکل اینه که نمیدونم چه شکلی به مامانم بگم . مامانم خیلی اتفاقا همیشه پشتم بوده و هوامو داشته .تا جایی هم باهاش راحتم. اما از این موضوع خودم خجالت میکشم. میترسم بره به همه بگه . راستش من با موضوع پریودی مشکلی ندارم اتفاقا راجبش خوب تحقیق کردم برای همون اصلا شوکه نشدم .اما خب من نمیدونم چرا، ولی خب حتی همیشه ترس دارم کسی علایقمو بفهمه و بخاطرش مسخره شم. حالا میترسم بره بگه به خالم یا دوستاش و مورد تمسخر قرار بگیرم. نمیدونم چرا.پریودی همونطور که تحقیق کردم واقعا نشون میده که من به عنوان یه دختر سالمم (فقط خودم تحقیق نکردم،بچه تر که بودم مادرم خیلی قشنگ بهم توضیح داد ولی نه اونقد باز. خودم علاقه داشتم  راجب موضوع های مختلف تحقیق کنم و همون زمان راجبش تحقیق کردم) راستش چیزی که خیلی برام خجالت آوره اینه که وقتی دوستم پریود شد برای اولین بار،اونم مامانش امد به مامانم گفتو مامانم به من. اگه این اتفاق برای من میفتاد واقعا خجالت زده میشدم.

من شمارو مثل مادر خودم میدونم.امیدوارم بهم کمک کنید. موضوع فقط این نیست. دلم میخواد این ترسم فروکش کنه. راجع به همه موضوع ها نه فقط پریود. واینکه میدونم اینجا ممکنه محیط مناسبی برام نباشه. استفاده صحیح از هر چیزی به نظرم مشکلی نداره. بخاطر همون  استفاده صحیح خواستم نظرات شما عزیزان رو به عنوان یه مادر  بپرسم. ببینم اگر دختر هم سن من دارید  این طبیعیه یانه؟

قول میدم  بعد از اینکه جوابم رو گرفتم  حساب کاربریم رو پاک کنم. پس اگه امکانش هست راجع به اینکه سنم کمه و اینا  چیزی نوشته نوشته نشه. ممنون از لطفتون❤

عزیزم این یه چیز عادی بین همه خانماس و همه تجربه اش کردن چیز عجیبی و استثنایی نیست که بخوان قضاوت و مسخره ات کنن

به مادرت بگو حتما بگو که این روزا بیشتر هواتو داشته باشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت حتما بگو و مطمئن باش بخاطرش مورد تمسخر قرار نمیگیری چون یه اتفاق طبیعی بین همه ی خانم هاست 

الان مگه شما کسایی که پریود میشن و مسخره میکنی.؟ نه پس بقیه هم انجامش نمیدن 

این موضوع خجالت و اینا که دوست نداری کسی بدونه برای همه کس اون اولاش هست و به مرور دیگه عادت میکنی

عزیزم این یه چیز عادی بین همه خانماس و همه تجربه اش کردن چیز عجیبی و استثنایی نیست که بخوان قضاوت و ...

ممنون از پاسختون. درسته. من خودم خیلی حساسم. پس شاید بگم بهتر باشه

چرا خجالت میکشی عزیزم؟؟ این یه چیز طبیعیه واسه ی دختر .چرا باید مسخرت کنن وقتی خودشونم زنن و این مسع ...

دقیقا. میدونم که طبیعیه و برای همه اتفاش میفته. اما فکر اینکه پشت سرم حرف میزنن خیلی آزارم میده. کلا تکلیفم با خودم مشخص نیست انگار😅

به مامانت حتما بگو و مطمئن باش بخاطرش مورد تمسخر قرار نمیگیری چون یه اتفاق طبیعی بین همه ی خانم هاست ...

واقعا؟شاید. آخه از بچگی این ترس از مسخره شدن یا اینکه دیگران دربارم چی فکر میکنن بوده و هست. بالاخره فکر نکنم بتونم تا ابد پنهونش کنم.

واقعا؟شاید. آخه از بچگی این ترس از مسخره شدن یا اینکه دیگران دربارم چی فکر میکنن بوده و هست. بالاخره ...

من خودمم تقریبا همینم ولی با خودم میگم این سلیقه ی منه چه کسی بپسنده یا نه 

ممکنه منم سلیقه ی خیلی ها رو نپسندم

من خودمم تقریبا همینم ولی با خودم میگم این سلیقه ی منه چه کسی بپسنده یا نه ممکنه منم سلیقه ی خیلی ها ...

اره احتمالا درست باشه.و بخوایم منطقی ترم فکر کنیم،با مسخره کردن اونا نه چیزی گیر ما و نه خودشون میاد. پس هر کسی سلیقش برای خودش خاص و محترمه. ممنون از وقتی که گذاشتین.