سلام.
من دخترم ۱۵ سالمه. امروز برای اولین بار پریود شدم .مشکل اینه که نمیدونم چه شکلی به مامانم بگم . مامانم خیلی اتفاقا همیشه پشتم بوده و هوامو داشته .تا جایی هم باهاش راحتم. اما از این موضوع خودم خجالت میکشم. میترسم بره به همه بگه . راستش من با موضوع پریودی مشکلی ندارم اتفاقا راجبش خوب تحقیق کردم برای همون اصلا شوکه نشدم .اما خب من نمیدونم چرا، ولی خب حتی همیشه ترس دارم کسی علایقمو بفهمه و بخاطرش مسخره شم. حالا میترسم بره بگه به خالم یا دوستاش و مورد تمسخر قرار بگیرم. نمیدونم چرا.پریودی همونطور که تحقیق کردم واقعا نشون میده که من به عنوان یه دختر سالمم (فقط خودم تحقیق نکردم،بچه تر که بودم مادرم خیلی قشنگ بهم توضیح داد ولی نه اونقد باز. خودم علاقه داشتم راجب موضوع های مختلف تحقیق کنم و همون زمان راجبش تحقیق کردم) راستش چیزی که خیلی برام خجالت آوره اینه که وقتی دوستم پریود شد برای اولین بار،اونم مامانش امد به مامانم گفتو مامانم به من. اگه این اتفاق برای من میفتاد واقعا خجالت زده میشدم.
من شمارو مثل مادر خودم میدونم.امیدوارم بهم کمک کنید. موضوع فقط این نیست. دلم میخواد این ترسم فروکش کنه. راجع به همه موضوع ها نه فقط پریود. واینکه میدونم اینجا ممکنه محیط مناسبی برام نباشه. استفاده صحیح از هر چیزی به نظرم مشکلی نداره. بخاطر همون استفاده صحیح خواستم نظرات شما عزیزان رو به عنوان یه مادر بپرسم. ببینم اگر دختر هم سن من دارید این طبیعیه یانه؟
قول میدم بعد از اینکه جوابم رو گرفتم حساب کاربریم رو پاک کنم. پس اگه امکانش هست راجع به اینکه سنم کمه و اینا چیزی نوشته نوشته نشه. ممنون از لطفتون❤