با احترام به همه معلم های زحمت کش سایت طی دوران مدرسه معلم های عالی و زحمت کش زیاد داشتم اما امسال خوب اینطور نیست. من دانش اموز کنکوری هستم مدرسه تابستونم برامون کلاس گذاشته. بعد ما یه معلم ریاضی داریم خیلی آدم بدیه تحقیر میکنه فرق میزاره بعد ما هر هفته ازمون میدیم میگه هرکس زیر پنجاه بزنه از کلاس میندازمش بیرون( واقعا هم میندازه) یا درس میپرسه بلد نباشیم میندازه بیرون. میگه کسی حق نداره با درس ضعیفش رتبه معلمی منو ببره زیر سوال. سرکلاسش استرس زیادی متحمل میشیم خوب کسی که مثل من از بچگی ریاضیش ضعیفه و اصلا قصد داشت کنکور ریاضی نزنه باید چیکار کنه؟ این جلسه غایب بودم اسممو خونده گفته درصدش خیلی کمه جلسه دیگه سرشو میبرم. من الان چیکار کنم با این وضع نمیتونم یک سال تحمل کنم شاید از نظر شما که تو دوره های بزرگسالی زندگی هستین بگید خوب بیرون کنه خوب تحقیر کنه ولی واقعا یه دختر هفده ساله غرورش خورد میشه
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ب دل نگیر عقده ایی دیگه ولی ب نظرم باید دم این عقده ایی ها چیده بشه کی اینارو تایید میکنه ؟؟با مدیر ...
والا مدیر خیلی موافق این کاراشه. یکی از بچه هامونو بیرون کرده بود اینقدر بنده خدا گریه زاری حرص جوش خورد حالش بد شد بردنش دفتر مدیر مدیر گفت حقته درس بخون بهت احترام بزارن. به نظرتون برم آموزش پروش پیگیری میکنن؟
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.