2777
2789

اما خودتون فکر میکنین قبول نمیشین 

چیکار میکنین

ادامه میدین یا ن

این بنده خدا خودش رتبه آورده 

کنکور نیس ی آزمون دیگه اس هس

میگ سخت نیس

چیکار. کنم 

خودمم دوست دارم قبول شم اما قبول نشم خیلی ب ام بد میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن حرف خودت ن مشاورا 

به عقلت رجو کن 

برو قبولیای پارسال و ببین رتبه ها رو ببین تراز وکارنامه ها رو تطبیق بده اخرین قبولیا و اخرین رتبه قبولی رشته ها رو نگا کن و....

در ضمن کانال هدفیشو رو تو تلگرام دنبال کن هرشب تراز و رتبه ها رو ارزیابی میکنه و میگه با چه رتبه ای میتونی چه رشته ای برسونی

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
از هرکی تضمین میده فرار کن

این آخه نمیگه ک حتما قبولی میگ اگر بخونی قبول میشی و همینجوری ادامه بدی آره میشی

دوستم آخه دو سال قبول نشد سال آخر ک با این مشورت کرد  نفر سوم شده ک با این مشاوره داشته 

ن حرف خودت ن مشاورا به عقلت رجو کن برو قبولیای پارسال و ببین رتبه ها رو ببین تراز وکارنامه ها رو تطب ...

میدونه من سر کنکورم بابام برام مشاور گرفت این بنده خدا می‌گفت بخونی قبول میشی من نخوندم ولی نخونده رتبم خوب شد..یعنی پی ا پزشکی قبول شدم

الان میخوام ی کار دیگ بکنم اما کنکور نیس 

اینم خودش رتبه یک اون آزمون شده دوستمم ک پیش رفته رتبه سه آزمون شده و آدم معقولی هست اونجوری نیس

نمیدونم میترسم قبول نشم 

چون قبلا نخونده قبول نمی‌شدم اما میترسم یخونم و باز قبول نم

میدونه من سر کنکورم بابام برام مشاور گرفت این بنده خدا می‌گفت بخونی قبول میشی من نخوندم ولی نخونده ر ...

گلم همیشه با عقلت پیش برو در ضمن بنظرم ترس شما بیشتر از شروع دوباره کنکور تا این مشاور نترس چرت بخونیو قبول نشی

اتفاقا چون دانشگاه خوندی جحم کتابا بیشتربوده الان کنکور بدی برات سبک تر حجم درس

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️