2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام گوشی بخرم بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 50 پست
شیائومی اینقدرم بد نیس ک‌زدی توسرش من خودم از وقتی‌گوشی لمسی اومده تا ب امسال سامسونگ‌خریدم و‌راضی ب ...

حس میکنم از لحاظه ظاهری یه کپیه بد از آیفونه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سری m سامسونگ هم تو این محدوده قیت خوبه اونم ی سرچی بکن

انگار خیلی راضی نبودم از سری m سامسونگ

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
من چند روز پیش a25 گرفتم گوشی خوبیه سری شارژر نداشت فقط کابل بود تو جعبه

متوجه شدم

مبارکت باشه❤️✨

آره جدیدا دیگه فقد کابل میزازن

ای بابا

چه وضعشه

آره ۴ ساله edge 30 دارم راضیمخوش دست ترین گوشی ها مال موتورالاست، خیلی نازک و خوش دست

که اینطور.مرسی بابت راهنماییت❤️.حتما بیشتر درباره ش تحقیق میکنم شاید همونو انتخاب کردم.

نمیدونم شاسدم نداشته باشه پس ۶۰۰تومن هم رو آداپتورش حساب کن

اینجور که پیش میره فککنم یه کلیه مو باید بدم برای یه گوشی با کلیه امکانات

دیگه فککن من باید براش گلس و محافظ لنز و قابم بخرم

همینجور خورد خورد دو تومنی فککنم بره روی قیمته گوشیه

عزمزمه اول قیمتی که مدنظرته بعد شما انگار دوربین مهمه واست دوربین شیایومی اگه بهتر که چه بهتر وگرنه ...

آره راست میگی.با حرفات موافقم.باید بیشتر تحقیق کنم و بدونم نیازه اصلیم چیه.مرسی از کمکت خانوم گل❤️✨

آره راست میگی.با حرفات موافقم.باید بیشتر تحقیق کنم و بدونم نیازه اصلیم چیه.مرسی از کمکت خانوم گل❤️✨

عزیزی شما فداتشم .لطف داری مهربون 🌹🌷🙏❤️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

هندزفری

نه خودم از این هندزفری بلوتوثیا پارسال گرفتم واسه همین خیالم دیگه از بابت هندزفری راحته😅😂❤️

اینجور که پیش میره فککنم یه کلیه مو باید بدم برای یه گوشی با کلیه امکاناتدیگه فککن من باید براش گلس ...

من با شیائومی خیلی عکسای نازی گرفتم همه رو تو گوگل پلیس آپلود کردم یکم فقط دقت میخواد 

داغ کردنو قبول دارم ولی ای ۱۴ و ای ۱۵ هم یه لحظه هنگ  میکنه باید دکمه خاموش روشن رو بزنی دوباره قفلشو باز کنی تا درست شه بدی گوشیای سامسونگ اینه که حسگر اثر انگشت ردی دکمه پاوره اکثرا خطا میده اگه حدود ۳ساله دیگه میتونی یه گوشی جدید بخری من پیشنهادم اینه الان شیا بخری چون عمر مفیدش سه ساله

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️