2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام گوشی بخرم بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 50 پست
خب خداروشکر😂

آره یه تومن جلو افتادم تا الان💪🏻😂

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
عزیزی شما فداتشم .لطف داری مهربون 🌹🌷🙏❤️

خدانکنه قشنگم🌸

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه نوت ۱۳چ رنگی گرفتی من خیلی دوسشدارم یماه دنبال گوشی میگشتم اخرشم اینو انتخاب کردم

من مشکی گرفتم به انتخاب همسرم ولی خودم دوست داشتم سبزشو بگیرم از منم خیلی از آپشن هاشو دوست دارم

من با شیائومی خیلی عکسای نازی گرفتم همه رو تو گوگل پلیس آپلود کردم یکم فقط دقت میخواد داغ کردنو قبول ...

آره قبول دارم شیائومی خیلی دوربینش خوبه و جزئیاتو واضح نشون داده.

آره.گوشیا رو دیگه۳,۴سال یبار باید عوض کرد چون دیگه نسخه آپدیتشونم تموم میشه تا اون تایم و اینکه بعده یه مدت دلزده ت میکنه.

الان که دارم فکر میکنم اگه سامسونگ بگیرم۱۲تومپ خودشه۲تومنم باید بدم لوازم جانبی مثل گلس و قاب و محافظ لنزو آداپتور

که یه۱۴،۱۵تومنی بالا میاد

آره قبول دارم شیائومی خیلی دوربینش خوبه و جزئیاتو واضح نشون داده.آره.گوشیا رو دیگه۳,۴سال یبار باید ع ...

همینطوره بازم فکراتو بکن گارد و گلس و محافظ لنز تو دیجییکالا هم تنوعش بیشتره هم ارزونتره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

همینطوره بازم فکراتو بکن گارد و گلس و محافظ لنز تو دیجییکالا هم تنوعش بیشتره هم ارزونتره

آره سعیمو میکنم از تو دیجیکالا بگیرم

تهفیف سره ماه خوردن قیمتا خوبن