2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام گوشی بخرم بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 50 پست
من یه هفته نوت 13گرفتم راضیم حالا چرا انقد زدی تو سر شیائومی سامسونگ دیگ از مدل a34 به پایین بدرد نم ...

عالیه نوت ۱۳چ رنگی گرفتی  من خیلی دوسشدارم یماه دنبال گوشی میگشتم اخرشم اینو انتخاب کردم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موتورلا هم گوشی خوبیه

واقعا؟تعریف اونم شنیدم

شما داشتین؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
نه آداپتور نداره

هم شیائومی نداره هم سامسونگ؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
شیا آداپتور داره همیشه سامسونگ آ۱۵ نداره

اخه تو مشخصات فنیش فقط کابل شارژرشو نوشته بود،آداپتور ننوشته بود.انگار نداره اونم

من گوشی دومم شیائومی ۱۳سی هستش راضیم از گوشیم

دوربین خیلی مهمه برام.شما راضین از کیفیت دوربین و عکساش؟

اخه تو مشخصات فنیش فقط کابل شارژرشو نوشته بود،آداپتور ننوشته بود.انگار نداره اونم

نمیدونم شاسدم نداشته باشه پس ۶۰۰تومن هم رو آداپتورش حساب کن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خب عزیزم خودت باید ببینی بین این همه امکانات کدوم برای تو چاره سازه و کدوم رو بپسندید برای چه کاری ؟ ...

تو یه حدن تقریبا.فقط سامسونگ دیرتر شارژ میشه ولی بیشتر شارژ نگه میداره شیائونی زودتر شارژ میشه زودترم خالی میکنه.

اما هب کیفیت دوربین شیایونی بهتر از سامسونگه.

توی بقیه مواردم مشابهن

سامسونگم که مونتاژه چینه.شیائومی هم که کلا گوشی چینیه.

من موندم راستش

گفتم اینجا بپرسم ببینم نظره بقیه چطوره.من یذره زیادی حساسم

هیچ کدوم اداپتور ندارنولی من ترجیحم به شخصه سامسونگه

منم گوشی اولم سامسونگ بودم دونی شیائومی،از سامسونگ بیشتر راضی بودم

من شیائوومی دارم اصلنم هنگ نمیکنه دوربینشم از سامسونگ خیلیییی بهتره

والا من همین گوشی الانم نوت۹اس شیائومیه.میرم تو گالریش بعده دو سه دقیقه هنگ میکنه کار نمیکنه میاد بیرون.یا یه موقع هایی خوش خود به خود قفلشو باز میکنه میره تو برنامه ها😅😂😂

سامسونگ که داشتم اینهمه هنگ نمیکرد و سره خود نبود

تو یه حدن تقریبا.فقط سامسونگ دیرتر شارژ میشه ولی بیشتر شارژ نگه میداره شیائونی زودتر شارژ میشه زودتر ...

عزمزمه اول قیمتی که مدنظرته بعد شما انگار دوربین مهمه واست دوربین شیایومی اگه بهتر که چه بهتر وگرنه هر رو کمپانی گوشی خوب هستن سامسونگ شناخته تره اما خب از نظر امکانات کمی متفاوت هستن اما دو تا عالیه هر کدوم که کاربردش برات بهتره گلممممم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

من یه هفته نوت 13گرفتم راضیم حالا چرا انقد زدی تو سر شیائومی سامسونگ دیگ از مدل a34 به پایین بدرد نم ...

چون گوشی الانم شیائونی نوت۹اس

گوشی قبلیم سامسونگ بوده

حس میکنم سامسونگ سخت افزاریش خوبه شیائومی نرم افزاریش.