eoleowo مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 عنوان وقتی شوهرتون خونس ب کاراتون میرسین | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست چجوری وقتی شوهرم خونس ب کارام برسم ؟؟اصلا نمیتونمممکلا خونس ۹۰ درصد کاربری دست ۲ نفر هست 1403/05/27 | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 خب چرا نمیتونی به کارات برسی؟ چون همش میخوام پیشش بشینیم حوصلم نمیکشه کار کنمحتی اگه پیشش نشینم وقتی میبینمش یاد کارای بدش میوفتم اعصابم بهم میریزه نمیتونم کار کنم کاربری دست ۲ نفر هست
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 وقتی تو خونه باشه نظم زندگی بهم میخوره. ساعت خواب . ساعت بیداری. ساعت غذا. ساعت درس بچه ها. همه چی ب ... آره منم خیلی نظم زندگیم بهم ریخته خیلی اعصابم خورد میشه از بی نظمی در برنامه ریزی کار ها کاربری دست ۲ نفر هست
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10668 چون همش میخوام پیشش بشینیم حوصلم نمیکشه کار کنمحتی اگه پیشش نشینم وقتی میبینمش یاد کارای بدش میوفتم ... اینم یه مشکل بزرگه بفرستمش واسه یه کاری مثلاً بره بیرون آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 منم نمیتونم همش میخوام پیشش بشینیم حوصلم نمیکشه کار کنم منم همینطورم کاربری دست ۲ نفر هست
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 اینم یه مشکل بزرگه بفرستمش واسه یه کاری مثلاً بره بیرون ناراحت نمیشه؟ بگه منو از خونه انداختی بیرون ؟؟دیروز بش گفتم چن روز برو خونه مامانت خیلی بش برخورد گف میخوای خونه رو جمع کنی دیدی اولین چیزی که اضافه است منم؟؟ کاربری دست ۲ نفر هست
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10668 ناراحت نمیشه؟ بگه منو از خونه انداختی بیرون ؟؟دیروز بش گفتم چن روز برو خونه مامانت خیلی بش برخورد گف ... خب شما گفتی برو چند روز بمون معلومه متوجه میشه میتونستی بگی برو به مادرت سر بزن یا برو بچه را ببر پارک یا هر چیز دیگری خودتون میدونید آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 خب شما گفتی برو چند روز بمون معلومه متوجه میشه میتونستی بگی برو به مادرت سر بزن یا برو بچه را ببر ... خر نمیشه به این راحتی 😂 کاربری دست ۲ نفر هست
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10668 خر نمیشه به این راحتی 😂 آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10668 بچه زرنگه بابا 😅 با این حساب کاریش نمیشه کرد آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨