2777
2789

فقط وقتی خونه باشن به کارام میرسم چون کمک میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر زیاد خونس؟

من نمیتونم و نمیخوام به کاری برسم چون خیلی کم هست و ترجیح میدم کنارش باشم. اگه تو خونه کار میکنه باید کم کم خودتو با شرایط تطبیق بدی. از خودشم کمک بگیر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه خونه باشه اصلا نمیتونم برا همین جمعه ها خونه میترکه چ شنبه ها خونه تکونی اساسی دارم

دقیقا منم شنبه ها همیشه کلی کار دارم

اگه شب قبل مهمون باشم یا مهمون داشته باشم که دیگه واویلاس

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
دقیقا منم شنبه ها همیشه کلی کار دارماگه شب قبل مهمون باشم یا مهمون داشته باشم که دیگه واویلاس

اصلا دستم ب کار نمیرهخ میشینیم می خوریم میپاشیم و ریخت و پاش تا شنبه برمی‌گردم ب حالت کار خانه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اتفاقا خونه باشه من راحتم چون خودش همه کارارو میکنه ،دوران محردیش مستقل رندگی کرده همه ی کارای خونه رو بلده کلا خونه تمیز کردن و اشپزی رو دوست داره😂حیف بیشتر سرکاره شب ساعت ۷ اینا میاد

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
نه همش باید یه چیز بیارم بخوره بچه هارو ساکت کنم بخوابه همش باید فک اون باشم

دقیقا مثل شوهر من خیلی بده

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

چه خوب که خیلیا گفتن شوهرشون خونس کمک میکنه و راحتن ،واقعا عالیه،خداحفظشون کنه

کاش همه آقایون اینطور بودن

من که از این نعمت محرومم  اونایی که دارن قدر بدونن  

وقتی تو خونه باشه نظم زندگی بهم میخوره. ساعت خواب . ساعت بیداری. ساعت غذا. ساعت درس بچه ها. همه چی ب ...

برا منم انگار هیچی رو روال نیست حتی کنترل دستش میوفته و پویا تعطیل تا نوع غذا و ساعت خواب و بازی کردن بچه ها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برا منم انگار هیچی رو روال نیست حتی کنترل دستش میوفته و پویا تعطیل تا نوع غذا و ساعت خواب و بازی کرد ...

وجود آقایون درزندگی نعمته اما حضورشون درمنزل مختل کنند نظم و آرامشه  خداحفظشون کنه

چقد تفاوت یا از اونطرف بوم افتادن یا اینطرف 😕یا کمک میکنن باهم کارا انجا م میشه یا اصلا تو دست و پا ادمن هیچکار ادم نمتونه بکنه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اخلاقش خوبه؟یا باعث اصطحکاک بیخوده

اخلاقش خوبه فقط زیاد تو گوشیه کاراشو انجام میده

منم نمیتونم همش میخوام پیشش بشینیم حوصلم نمیکشه کار کنم

کاربری دست ۲ نفر هست