2777
2789

خیلی ناراحتم اون چشم سبز و بور و سفیده من چشم و ابرو مشکی و پوست گندمی. 

قدش از من کوتاه و بشدتتت لاغره من قدم بلند و هیکلم توپره. هرجا میریم توجه ها رو اونه اصلا انگار من خار دارم . همه از زیبایی اون تعریف میکنن هر کی میبینتش ازش خوشش میاد. بخاطر چشاش همه میان سمتش. تازه من خونگرم ترم ولی اون هرجا میره صدتا دوست پیدا میکنه.

اصلا چرا همه چشم رنگی دوست دارن 

الان باز میاین میگین حسود این ولی  اسمش حسادت نیست

💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اخلاق خوبی داره عزیزم، یا شاید هم نظر شما درسته، روی خودت تمرکز کن، ول کن توجه بقیه رو

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را

به این نمی گن حسادت

میگن مقایسه افراطی که تهش تنها نتیجه ای که داره اینه که فقط و فقط خودتو تا حد خیلی زیادی آزار میده

هر چقدرم سخت باشه باید خودتو عادت بدی به مقایسه نکردن

هر کسی تو یه چیزایی تو زندگی امتیاز داره و یه مقدار براش راحت تره، بقیه آدما تو چیزای دیگه 

نشین بشمار اون صد تا آدم میان سمتش، سمت من ده نفر میان

تمرکزت رو بزار رو همین ده نفری که تو رو به خاطر خودت میخوان و باهاشون حالت خوبه

مقایسه هیچ تغییری تو شرایطت ایجاد نمی کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شاید اخلاق خوبی داره عزیزم، یا شاید هم نظر شما درسته، روی خودت تمرکز کن، ول کن توجه بقیه رو

بخدا هرجا میرم به همه لبخند میزنم باهمه خوب رفتار میکنم تو کارای کسی دخالت نمیکنم. ولی این هرجا میره به همه گیر میده همه رو مسخره می کنه ولی اخرم هزارتا دوست داره. تازه دوستاشم همه میگن ما فلانیو دیدیم خیلی خوشگل بود باهاش دوست شدیم

💗
طرف ما که کسی بر لساس رنگ چشم دوست انتخاب نمیکنه

هرکی میبینتش میگه چقد چشات خوشگله. ازونورم میان سمتش باهاش گپ میزنن و... ولی من هرجا میرم تنهام باید خودمو بکشم که یکیو پیدا کنم😢😭

💗

خب کسی که باعث میشه اعتماد ب نفسا بیاد پایین و ازش دوری کن!

رابطتتو باهاش کمرنگ کن و ب مرور رابطتتو قطع کن 

لت کسی دوست شو که مثل خودت باشه 

منم دوستام اکثرا خوشگلن ولی هممون از هم تعریف میکنیم اینطوری نیس که همه ب ی نفر توجه کنیم✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بخدا هرجا میرم به همه لبخند میزنم باهمه خوب رفتار میکنم تو کارای کسی دخالت نمیکنم. ولی این هرجا میره ...

با خوشگلیش دوست میشن؟اینا دیگه چه اسکلایین؟

من اولین بار که دوست صمیمی مو دیدم عاشق رفتار و کردار و طرز صحبت کردنش شدم خدایی😂خیلی دختر گلی بود و هست😁قیافه دیگه چیه؟😂💔

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
خب کسی که باعث میشه اعتماد ب نفسا بیاد پایین و ازش دوری کن!رابطتتو باهاش کمرنگ کن و ب مرور رابطتتو ق ...

خوشبحالت. اعتماد بنفسم کور شده. بدبختی هرجا میرم همه از این و اون تعریف میکنن با هر کی دوست بشم وضعیت همینه

💗