اول یه سینی بزرگ بذار زیر دستت اون پوسته قهوه ای که روش هست رو جدا کن
بعد شاخه ها رو یکی یکی جدا کن و بذار توی همون سینی زیر دستت(اگه درخت چین داشته باشی کارت راحت تره) و مراقب باش این کار رو یواش انجام بدی که گرده ها توی هوا گخش نشه(آلرژی داشته باشی اذیت میشی) بعد بذارکنار تا خشک بشن، بعذد آآآروووووم تکونشون بده و در آخر گرده ها رو از کف سینی جمع کن(اسمش گرد لقا هست گوگل بزن چجوری استفاده کنی)
اون پوست قهوه ای هم ازش عرق تارونه میگیرن شما میتونی تیکش کنی برا دمنوش و طعم دهنده چای استفاده کنی