2777
2789
عنوان

چرا همه توجه ها رو دوستمه اخه دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 17 پست
بخدا هرجا میرم به همه لبخند میزنم باهمه خوب رفتار میکنم تو کارای کسی دخالت نمیکنم. ولی این هرجا میره ...

عزیزم من هم احساس تو رو مواقع زیادی تجربه میکنم، دارم کار میکنم رو خودم تا به نظرات بقیه اهمیت ندم، دوستای دیگه پیدا کن و یا اگر خیلی اذیت میشی از یک تراپیست کمک بگیر

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را
چجوری جذب میکنن وقتی اخلاق ندارن؟ اصلا احساس میکنم اضافیم

.

این جذب شدنا آنی و لحظه ایه ...بدرد نمی خوره 

خودتو درگیرش نکن

از من می شنوی سعی کن با آدمای ظاهر پرست بی اخلاقم دوست نباشی کلا‌..بت آسیب میزنن واقعا  .

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت. اعتماد بنفسم کور شده. بدبختی هرجا میرم همه از این و اون تعریف میکنن با هر کی دوست بشم وضعی ...

وااا😐

ب حرفاشون توجه نکن خودت ب خودت اهمیت بده خودتو دوست داشته باش 

اگه از بقیه انتظار داشته باشی بیشتر ضربه میخوری

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"