2777
2789

من خودم شاغلم 

اما حس تنش و خستگی درونی خانمهای خانه دار رو درک میکنم

خانه دار بودن تا پنجاه سالگی شاید اوکی باشه بعد کم کم حس افسردگی و نادیده گرفته شدن زحماتتون بوجود میاد برای کنترلش میتونید برنامه بریزین:

1- سحر خیز باشین ( تا لنگه ظهر خوابیدن فقط حس خستگی ایجاد میکنه و هرروزتون رو تکراری میکنه فک کنید از هشت تا یازده چقد میشه کار انجام داد) پس صبح زود کارتونو انجام بدین تا ده ، یازده 

2- شکر گزاری کنید و یه دفتر تهیه کنید و علت شکرگذاریه هرروزتون رو یادداشت کنید.

3- برنامه غذایی تهیه کنید برای یک هفتتون و وسایلش رو تهیه کنید سر یک هفته که اشفته و کلافه نباشین بایت غذا

4- اگر موقعیت رفتن به کلاس زبان ندارین حتما اپلیکیشنی داشته باشین ک وقتی خونه اید حداقل روزی بیست کلمه انگلیسی یاد بگیرید. بسیار حس خوبی میده ک دارین حداقل یه چیزی یاد میگیرین.

5- حتما در طول روز یک دور بیرون بچرخین و تو خونه افکارتونو مسموم نکنید و مدتی که بیرون هستید عهد ببندید با خودتون که به فکر هیچ اتفاق یا موضوعی راجع با خونه و خانواده نمیافتید اگر تونستین بهش عمل کنید رو دفترتون تیک بزنید اگر نه ضربدر که خودتون رو بسنجید

6- تونستین حتما یک کلاس هنری برید بسته به وضع مالی و خانوادگی و.. به طور مثال میوه آرایی یا نقاشی

7- آراسته باشین و هرروز برای اراستگی خودتون حداقل نیم ساعت زمان بزارین و هرسری بیشترش کنید

8- اگر فرزند کوچیک دارین سعی کنید وابسته خودتون نکنید و گاهی لازم باشه پیش فرد بااطمینان که خانوادتون باشین بزارین و کمی استراحت کنید که بتونید موضوعات رو راحت تر هندل کنید 

9- از همسرتون بخواین ماهی یکبار برای صرف شام یا ناهار شمارو بیرون ببره اگر قادر به صرف غذا در رستوان نبودین حتما در فضای باز و سبز برین

اگر خوشتون اومد ادامه بزارم

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینایی که گفتی روی برگه خوبه و تو عمل غیرممکن، حتی تا ۵۰ سالگی هم خانه داری برای اکثر افراد جذابیت نداره چه برسه به بعدش، یه نگاهی به تاپیک ها بندازی میبینی همینکه یه خانم جوون حوصله آشپزی نداره، حوصله کار خونه نداره و ... به خاطر اینه که علاقه ای به خانه داری نداری و شده براش یه وظیفه که به اجبار داره انجام میده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اینایی که گفتی روی برگه خوبه و تو عمل غیرممکن، حتی تا ۵۰ سالگی هم خانه داری برای اکثر افراد جذابیت ن ...

تو کل دنیا کلی خانم خانه دار هست که داره با روتینی که خودش تعیین کرده پیش میره 

وقتی تو شرایطی هستیم که تغییرش سخته پس باید با همون وضع کنترلش کنیم تا حداقل اسیب روحی نبینیم.

مثلا شکرگذاری و صبح زود بیدار شدن و ... کجاش غیرممکن هست؟

تو کل دنیا کلی خانم خانه دار هست که داره با روتینی که خودش تعیین کرده پیش میره وقتی تو شرایطی هستیم ...

روحیه و امید خوبه ولی وقتی افسردگی میاد سراغ انسان دیگه شکرگزاری از یادش میره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

10- حتما از همسرتون بخواین مدیریت یک کار رو به شما واگذار کنن که مطئن هستین از پسش برمی اید مثل رانندگی به طور کل به عهده شما باشه یا خرید اقلام مهم 

11- روابط اجتماعی گسترده ایجاد کنید بطور مثال یک خیریه ایجاد کنید و گسترشش بدین. حالا این خیریه به چه نحو هست؟ به این نحو که با جمع اوری پول یا مواد لازم از طریق اطلاع رسانی به خانوارهای مختلف کمک میکنین و حس خوب هم میگیرین که البته این نسبی هست و برای همه صدق نمیکنه.

12- بعضی کارهارو بزارین روز تعطیل و به بچه ها یا همسرتون بسپرین مثل جارو کشیدن. شستن سرویس بهداشتی

13- همه کارهای خدامتی ارایشگاه رو خودتون انجام ندین شما لازم دارین مثل سایر خانمها ارایشگاه برین و این حس خوبی بهتون میده

.

به دلیل عدم استقبال ادامش نمیدم 

اینا توصیه های نسبی هست که از هر فردی به فرد دیگ متفاوته ولی برنامه داشتن با هر شرایطی امکان پذیره.

موفق باشین