من خودم شاغلم
اما حس تنش و خستگی درونی خانمهای خانه دار رو درک میکنم
خانه دار بودن تا پنجاه سالگی شاید اوکی باشه بعد کم کم حس افسردگی و نادیده گرفته شدن زحماتتون بوجود میاد برای کنترلش میتونید برنامه بریزین:
1- سحر خیز باشین ( تا لنگه ظهر خوابیدن فقط حس خستگی ایجاد میکنه و هرروزتون رو تکراری میکنه فک کنید از هشت تا یازده چقد میشه کار انجام داد) پس صبح زود کارتونو انجام بدین تا ده ، یازده
2- شکر گزاری کنید و یه دفتر تهیه کنید و علت شکرگذاریه هرروزتون رو یادداشت کنید.
3- برنامه غذایی تهیه کنید برای یک هفتتون و وسایلش رو تهیه کنید سر یک هفته که اشفته و کلافه نباشین بایت غذا
4- اگر موقعیت رفتن به کلاس زبان ندارین حتما اپلیکیشنی داشته باشین ک وقتی خونه اید حداقل روزی بیست کلمه انگلیسی یاد بگیرید. بسیار حس خوبی میده ک دارین حداقل یه چیزی یاد میگیرین.
5- حتما در طول روز یک دور بیرون بچرخین و تو خونه افکارتونو مسموم نکنید و مدتی که بیرون هستید عهد ببندید با خودتون که به فکر هیچ اتفاق یا موضوعی راجع با خونه و خانواده نمیافتید اگر تونستین بهش عمل کنید رو دفترتون تیک بزنید اگر نه ضربدر که خودتون رو بسنجید
6- تونستین حتما یک کلاس هنری برید بسته به وضع مالی و خانوادگی و.. به طور مثال میوه آرایی یا نقاشی
7- آراسته باشین و هرروز برای اراستگی خودتون حداقل نیم ساعت زمان بزارین و هرسری بیشترش کنید
8- اگر فرزند کوچیک دارین سعی کنید وابسته خودتون نکنید و گاهی لازم باشه پیش فرد بااطمینان که خانوادتون باشین بزارین و کمی استراحت کنید که بتونید موضوعات رو راحت تر هندل کنید
9- از همسرتون بخواین ماهی یکبار برای صرف شام یا ناهار شمارو بیرون ببره اگر قادر به صرف غذا در رستوان نبودین حتما در فضای باز و سبز برین
اگر خوشتون اومد ادامه بزارم