2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیایین

432 بازدید | 31 پست

بچه ها دیگه خسته شدم از دست شوهرم تو زبون همیشه میگه عاشقمه و دوسم داره،اما همیشه سر خونوادش باهام دعوا میگیره یازده ساله زنشم یبار نشد حق و بده بمن بااینکه نود درصد مقصر اونان ،هیچوقت نشد وقتی ناراحتم و گریه میکنم دلداریم بده بی خیال بی خیال،هیچوقت نشد وقتی مریضم دستمو بگیره کمکم کنه همیشه تنها بودم تو بدترین شرایطا،شبام ک از هم جدا میخابیم فقط وقتی دلش..... میخاد میاد و بعد میره این چجور دوس داشتنیه،بخاطر این کاراش شدم ی ادم عصبی و افسرده جوری ک حتی امروز اومد خونه رفتم تو اتاق خواب و ب دخترم گفتم بهش بگه بره بیرون از خونه تحمل دیدنش و ندارم دیگه خسته شدم چیکارکنم

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی

ای بابا چطور شد به اینجا رسیدید؟یازده سال کم نیست دیگه الان باید به تفاهم میرسیدیهمودرک میکردید، ناراحت شدم برات

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهر بدی باشه ولی بابای بچته جلوی دخترت سرکوبش نکن خودتون دوتایی مشکلتون رو حل کنید

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

عزیزم اگر میتونی شوهرتو ببر مشاوره خودتم برو یا نهایتا اینترنتی سی دیای شهرام اسلامی رو بگیر ببین عالیه من همشو کامل دارم تو یکی از سی دیاش دقیقا چیزایی گفته ک شاید مشکلتو حل کنه

ولی برای مشاوره هرچقدرم خرج کنی می ارزه فقط جای درست و حسابی برو نزار این بی تفاوتیها مثل خوره بیوفته ب جون زندگیتون سریعتر ریششوقطع کن تاخفتون نکرده

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم شرایطت سخته حق داری ولی تو رو خدا دخترت رو قاطی دعواهاتون نکن... گناه داره طفلک    

دخترم امسال تازه کلاس اوله،ب خدا قسم اندازه ی کوه غصه میخوره من خیلی سعی میکنم نفهمه اما گریه هامو ناراحتیامو میبینه بیشتر از سنش میفهمه،

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی

دخترت رو چرا قاطي خودتون ميكنين اخه اون مظلوم چه گناهي داره خودتون حل كنيد بين هم با همسرت حرف بزن حرفاي دلتو بهش بگو شايد عوض بشه اما نه به صورت منفي و اخطار به صورت اروم مثبت از خانودش هيچ وقت بد نگو كه غرورش اجازه نميده و باهات بدتر ميشه 

⚔️مظلوم حسين جانم⚔️ 
دخترم امسال تازه کلاس اوله،ب خدا قسم اندازه ی کوه غصه میخوره من خیلی سعی میکنم نفهمه اما گریه هامو ن ...

دخترت رو تبدیل به یه موجود افسرده نکن به دروغ هم شده شاد باش زنها به اندازه کافی تو این دنیا درد میکشن بزار بچگیش شاد باشه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
دخترم امسال تازه کلاس اوله،ب خدا قسم اندازه ی کوه غصه میخوره من خیلی سعی میکنم نفهمه اما گریه هامو ن ...

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده عزیزم

ببین اگه برات مقدوره، توی کلاسهای مهارت های ارتباطی زوجین شرکت کن خیلی مفیده. رابطه ات با همسرت رو تقویت میکنه

اگه تهرانی، خانه های سلامت با یه هزینه کم کلی کلاسای مفید دارن میتونی استفاده کنی

نفوس حق النفس میدهند...

اگه نظر منو بخای جدا خوابیدن بدترینننن اشتباهه.

تو برو پیشش یکم لوس بازی  دربیار براش تا رام شه بالاخره.بهانه نیار ی مدت .گریع نکن.جلو روش تصنعی شاد باش.اون میفهمه بی حوصله ای خب حوصلش نمیاد بیاد طرفت.مرده دیگه پررویه.

ببین برین پیش مشاوره اگه باز حل نشد اگه من جات بودم دیگه شوهر حسابش نکن به خودتو دخترت برس یا خونه جدا بگیر با دخترت زندگی آرومی داشته باش

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

چرا باهم حرف نمیزنین؟؟؟

صددرصد قلق همدیگه رو فهمیدین تو این مدت

به هم قول بدین رو نقطه ضعف همدیگه دست نذارین...

تو زندگی هر دوطرف باید از یکسری چیزا کوتاه بیان تا زندگی به نقطه ی تعادل برسه