2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 31 پست

حالا جالب اینجاس همچین مردی بخواد به کسی مشاوره بده کلیم خودسو بلد نشون میده که هوای زنتو داشته باش زن محبت میخواد و فلان و بهمان

شوهر من ۵ سال ازدواج کردیم یبار فقط برام کادو خریده.ولی کلا ادم مهربونیه .فقط اس ام اسی قربونم میره توروم نه.عصبانیم بشه من باید برم منت کشی عمرا بیاد.ولی وقتی بیاد اشتی میکنه کینه ای نیست.ببین خانوم هر مردی یه خوبی داره یه بدی .هیچ ادمی کامل نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم اوردم شدم مثل دیوونه ها،حرصمو سر بچه هام خالی میکنم اونارم دیوونه کردم ،خودمم عذاب وجدان دارم اما بخدا دست خودم نیس مریض شدم،دختر اولم هفت سالشه دومی یه سالش،باورتون نمیشه گاهی اوقات حتی ی دختر کوچیکمو میزنم

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی
کم اوردم شدم مثل دیوونه ها،حرصمو سر بچه هام خالی میکنم اونارم دیوونه کردم ،خودمم عذاب وجدان دارم اما ...

نمیتونین بچه داری کنین چرا بچه به دنیا میارین.اونا چه گناهی دارن آخه،اه حالم بهم میخوره اینارو میبینم.بچه یکساله رو اگه میزنی دیگه چی بگم به تو.خجالت هم نمیکشه داره اینجا میگه.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

بچه یک ساله زدن دارهههه؟؟واقعا که خودتو بزن بجای بچه 5  

قهر که میکنید                                 مواظب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می گردند

حتی یبار با جاریم دعوام شد و رفت ازم شکایت کرد یبار شوهرم نگفت چرا اینکارو کردین تازه احوالپرسیم میکرد اقا،تنها نقشش تو شوهر بودن تامین مخارج خورد و خوراک همین

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی