2777
2789

من خودم زخم خورده خیانتم اونم توی اوج اعتماد

میخواستم اگر اذیت نمیشید بگید چجوری متوجه خیانت شدید و خیانت طرفتون تا چه حد بود و اینکه بعد از فهمیدن شما چه کاری کرد؟پشیمون بود یا نه؟اگر پشیمون بود چه کارایی کرد ببخشیدش؟اصلا بخشیدین و موندین یا تمومش کردید؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون

یکی مرد یه گوشی دیگه داشت خونه مادر بزرگ قایم می کرد گوشی پیدا شد لو رفت بعد خبر اومد با دختر مدیر مدرسه پسرش بله با دختر صاحب کار بله و... اول می خواستن جدا شن زن بخاطر بچه برگشت مرد همه چی بنام خواهرش کرد بعد زن رو از خونه انداخت بیرون بعد سه سال طلاق داد و الان یه زن دیگه گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به طرز عجیبی ی حسی بهت دست میده اصلا انگاری یکی زمزمه میکنه برو این چت رو بخون برو گالری عکساش

من یادمه از بین کلی دختر که فالو داشت رو یکی دوتاش خیلی حس بدی داشتم بعدا فهمیدم اکساشه که خوابونده اب نمک و باهاشون لاس میزنه

یا ی بار یکی زنگش زد هزاران بار پیش من بود کسایی زنگش زده بودن ولی نسبت به این یکی حس بدی داشتم بعد فهمیدم اون یکی دوس دخترش بوده

فک کنم حس ششمی که میگن همینه

من بعد ده سال زندگی که حتی یک روزم روز خوش ندیدم فهمیدم دوسال به من خیانت جنسی میکرده با یه دختر سن پایین و خیلی خوشگل . توی گوشی من و با نت من دنبال دکتر زنان بود چون میترسید دختره حامله باشه .یادش رفته بود سابقه جستجوی گوگل رو پاک کنه وقتی گفتم چرا دنبال دکتر زنانی توی چشمام نگاه کرد گفت با یه دختره بودم آب ریخته تو

از همون لحظه به پام افتاد و هر کاری کرد ببخشمش.خونه ای که توش زندگی میکنیم به اسمم زد و حق حضانت دخترم و حق طلاق رو داد به من برام طلا خرید و جلوی من با دختره تموم کرد و سیمکارتشو انداخت توی گوشی من و به اسم من یه سیم کارت گرفت انداخت گوشیش . آزمایش ایدز و هپاتیت و زیگیل تناسلی داد و اینکه کاملا اخلاقش عوض شده و الان ۴ ماهه که از اون شب اعترافش گذشته فقط داره محبت میکنه ولی من حتی ذره ای از یادم نمیره کارش و هنوز نتونستم باهاش رابطه داشته باشم

به طرز عجیبی ی حسی بهت دست میده اصلا انگاری یکی زمزمه میکنه برو این چت رو بخون برو گالری عکساشمن یاد ...

الان پشیمون نیست؟باهاش زندگی میکنی؟

من بعد ده سال زندگی که حتی یک روزم روز خوش ندیدم فهمیدم دوسال به من خیانت جنسی میکرده با یه دختر سن ...

شما نیاز به یک روانشناس و مشاور خانواده خوب داری نه نی نی سایت

چون خیانت موضوعی نیس که اثراتش راحت بره

اگر شوهرت وقیحانه میگفت خوب کردم و... میگفتم صد در صد جداشو

ولی با اوصاف الانتون و بچه داشتنتون توصیه میکنم بری پیش ی مشاور خوب

من بعد ده سال زندگی که حتی یک روزم روز خوش ندیدم فهمیدم دوسال به من خیانت جنسی میکرده با یه دختر سن ...

وای دلم به درد اومد💔💔

از خدا میخوام اگه لایقشه، خیلی زود از ذهنت خارج کنه این اتفاق رو

به طرز عجیبی ی حسی بهت دست میده اصلا انگاری یکی زمزمه میکنه برو این چت رو بخون برو گالری عکساشمن یاد ...

قبول دارم حرفتو واقعا

انگار یکی بهت میگه

منم متاسفانه خیانت جنسی دیدم ولی باز چون عاطفی نبود باهاش کنار اومدم ۸سال گذشته

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

عزیزم اینجا بیشتر نمک رو زخمه یه سری کم سن بهت میتوپن که ضعیفی و.... یه سری هم زخم خورده بیشتر ناامیدت میکنن هرکس مسیر زندگیشو خودش باید پیدا کنه آدما متفاوتن خودت بسنج

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

زندگی ذره ای ارزش نداره

بازم ازش امتیاز بگیر و مثه کهنه حیض بندازش بیرون

ارزش تو و دخترت بیشتر از اینهاست

کارهای بعد از خیانتش خیلی خوب بوده

شوهر آشغال من حتی یکی از اینایی که تو گفتی رو نکرد

این اشغال هم هشت ماه با یه زن متاهل بوده رابطه ج داشتن

یه زن که از همه لحاظ از من خیلی پایین تر بود