2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک بگم یا نه

165 بازدید | 17 پست

۳ ماهه جدا شدیم

یعنی اون خواست واقعا دلمو شکوند خیلی بد

چند وقت پیش تو اینستا ریکوئست داد بعدش استوری تولدمو ریپلای کرد تبریک گفت

امروز تولدشه دوستم مامانم همه میگن هیچی نگو یادت رفته باهات چیکار کرده

من واقعا نمیخوام بپرونمش نمیدونم باید بگم یا نه

یک بار به اصرار تو عاشق شدم ای دل! این بار‌ اگر اصرارکنی وای به حالت...

نگو

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدومویعنی حس می کنی یه سری مسائل مونده که درموردش صحبت کنی و احتیاج داری توضیحاتش رو بشنوی

هنوز دوسش دارم

فکر میکنم که واقعا به دلایل مسخره ای جدا شدیم

هنوز دوسش دارمفکر میکنم که واقعا به دلایل مسخره ای جدا شدیم

پس چرا خانوادت نظرشون اینه که اون اذیتت کرده؟فکر می کنی دوست داری دوباره همون شرایط رابطه رو داشته باشی و تو همون رابطه با همون اخلاقا باشی

فکر می کنی اون هم مثل تو فکر می کنه

پس چرا خانوادت نظرشون اینه که اون اذیتت کرده؟فکر می کنی دوست داری دوباره همون شرایط رابطه رو داشته ب ...

آخه وقتی جدا شدیم هر شب تو بغل مامانم گریه میکردم

بعد از ۲ ۳ ماه خود طرف اومد دوباره سمتم و حس کردم پشیمونه یه سری کارا ازش دیدم البته

ولی علاقم هنوز همون قدره

یه بارم بهم گفت خیلی مهمه برام که کی تولدمو یادشه

شخصیت وابسته ایی داری تبریک میگم همین روزا میای تایپیک شکست عشقی میزنی دوباره🤌🏻💔

متاسفانه

الآن یعنی چیکار کنم با دلم

آخه وقتی جدا شدیم هر شب تو بغل مامانم گریه میکردمبعد از ۲ ۳ ماه خود طرف اومد دوباره سمتم و حس کردم پ ...

تبریک بگو پس

ولی به نظرم خانواده ات یه چیزی ازش دیدن که تو بخاطر اینکه دوستش داری عیبشو نادیده می گیری