2777
2789

خانومای عاقل لطفا راهنمایی کنید چکار کنم 

مادرشوهرمن ی آدم بی‌شعور نفهمیه ک دومی نداره کاراش خیلی زیاده‌میترسم زیاد بشه نخونید 

من تو دوران عقدم ولی از روز اول مادرشوهرم همش برمیگرده میگه ما تورو نمی‌خواستیم یا پسرم وقت زن گرفتنش نبود حتی کلا بعد مراسم عقدم ۲بار خانوادمو دیدن هر دوبارشم اینو گفته ک خانواده منم کلی ناراحت شدن ک اگر اینطور بوده چرا شب خواستگاری چیزی نگفتن این گذشت تا بردارم ی شغل خوب تو ی شهر ک هزاران کیلومتر از ما دورتر هست قبول شد 

مادرمم قرار شد براش اش پشت پا درست کنه شهر ما رسمش همینه ک کل فامیلم دعوت کردیم خانواده شوهرمم گفتیم 

صب همون روز ب شوهرم گفتم ب مادرت بگو اومدن دوباره این حرفو ک بالاتر گفتمو پیش فامیلامون نگه آبرومون بره چون پیش هرکس میشینه مادرشوهرم این حرفو میزد 

شوهرم ب مادرش میگه مادرش شروع میکنه دادو بیداد اینم بگم ما از همه لحاظ از خانواده همسرم بالاتریم چ مالی چ خانوادگیو فرهنگی ک آره مگه اون دختر کیه دلم خواسته گفتمو هزارتا بدو بیرا ب منو خانوادم گفته

شوهرمم ول میکنه میاد بیرونو قبل بیرون اومدن میگه ک ظهر بیاید خونه ما 

پست بعد بقیشو میگم زیاد شد

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

من ب همسرم زنگ زدم ساعت ۱۰ ک فامیلامون از شهرهای دیگه اومدن توام زودتر بیا ب خانوادتم زنگ بزن ک بیان خلاصه همسرم زنگ زد ب خونشون مادرش جواب نداد خودش تنها اومد بقیه مهمونامون اومدن ۱۵۰نفر مهمون داشتیم هرکس می‌رسید میگف چرا خانواده همسرت نیومدن دیگه هم من هم همسرم هرچی زنگ زدیم بالای ۳۰بار زنگ زدیم مادرشوهرم برنداشت ک بر نداشت

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه آبروی همه ما رفته بود نمیتونستیم سرمونو بلند کنیم رفتیم در خونه مادر همسرم براش اش بردم دیدم خونس گفتم چرا زنگ میزدم برنمی‌داشتي گفت ک بالا بودم منم ب حالت قهر ول کردم اومدم اینا گذشت هیچکدوم ب من ن زنگ زدن تبریک بگن ن معذرت خواهی ک ما نتونستیم بیایم

عین مادرشوهر منه من ۳ساله عروسی کردم هربار بحث پیش میاد ربط و بی ربط برمیگرده میگ ما تورو نمیخاستیم بگیریم ک چرا ما خاستگار اومدنی تو قبول کردی؟ انگار من رفته بودم خاستگاری اینا خب میخاستین قبول نکنم نمیومدین

خداروشکر شوهر من پشت من درمیاد میگ من راضیم از زندگیم این چرت و پرتا رو ببر خونه خودت. کلا جواب مادرشو میده پشت من حرف زدنی

دیگه آبروی همه ما رفته بود نمیتونستیم سرمونو بلند کنیم رفتیم در خونه مادر همسرم براش اش بردم دیدم خو ...

وا خب میگفتی مسافرتن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم ب خواهر شوهرم زنگ زدم گله کردم ک چرا شما اینطور کردین اونم گفت مادرشوهر بازی کرده حقته حالا من میخوام برم خونه مادر همسرم بنظرتون گلگیشونو کنم یا محل نزارم

منم ب خواهر شوهرم زنگ زدم گله کردم ک چرا شما اینطور کردین اونم گفت مادرشوهر بازی کرده حقته حالا من م ...

یعنی چی حقته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دیگه آبروی همه ما رفته بود نمیتونستیم سرمونو بلند کنیم رفتیم در خونه مادر همسرم براش اش بردم دیدم خو ...

بابا ادم حستبشون نکن اگر شوهرت ادم خوبیه بگذر وگر یبار دیگه گفت بگو اینا همه قسمته والا من موندم چجوری همه چی جور شد حرفاای شما منو به فکر برد با موقعیت من بهتر از پسر تو گیرم میومد 

آخه همسایه مادربزرگم هستن میدونن سالمن و مسافرت نرفتن میگم دیدمش چطور باش برخورد کنم

یعنی چی حقته

یعنی ک ما خوب کردیم نیومدیم ابرتون رفته حالا بنظرت مادرشوهرمو دیدم گلگیشونو کنم یا بی محلی

منم ب خواهر شوهرم زنگ زدم گله کردم ک چرا شما اینطور کردین اونم گفت مادرشوهر بازی کرده حقته حالا من م ...

نمیخواد چیزی بگی اون خواسته ناراحتت کنه نذار به خواستش برسه برات مهم نباشه