2777
2789
عنوان

نمیدونم در مورد بزرگترین مشکل زندگیم با کی مشورت بکنم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 89 پست

عزیزم من بر خلاف بقیه پیشنهاد نمیکنم بمونی 

ترک شیشه تقریبا غیر ممکنه

اگه تریاک بود میگفتم باهاش بساز اشکالی نداره

ولی شیشه به شدت توهم زاست

نمیخوام بترسونمت ولی بوده که پدر بخاطر مصرف شیشه توهم زده و بچه خودشو کشته یا بودن که به خودشون یا دیگران آسیب زدن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی ک اینکارهارو کرده برات اسم جدایی رو نباید بیاری باید کمکش کنی

اره بشینه تا توهم بزنه سر ببره😒 چون خونه زده ب اسمش ساکت باشه😑

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اره بشینه تا توهم بزنه سر ببره😒 چون خونه زده ب اسمش ساکت باشه😑

شما چی میگید ایشون خیلی وقته مواد میزنه توهم نمیزنن این حرفا چرته فقط عصبی مزاج هستن باید خانوادشون دست به دست هم بدن ترکش بدن شما ذهنتون نسبت به همه مردا فک کنم بده

بچه هم داری؟ میدونی که زندگی با آدم شیشه ای یعنی جونت در امان نیست؟ اگه یه دفعه توهم بزنه و اذییتون ...

بچه ندارم بله میدونم این روزها همش دارم به جدایی فکر میکنم با اینکه همسرم آزارش به یک مورچه هم نمیرسه

عزیزم اینکه میگن شیشه خطرناکه توی همه اینطور نیست ولی بعد ۲۰سال خودش و عوارضشو نشون میده و کم کم تبدیل میشن به ادمهای جنونی و توهمی ....نه صرفا اینکه بکشتت ولی اینکه بگن فلانی پشت سرما حرف زد یا حرفهای چرت و پرت زیاد بزنن و روی اعصابت راه برن یا جلوی عروس و دامادهات ابروریزی کنن زیاده ....

ازطرفی جدابشی بدتر میشه ولی خودت و بچهات سروسامان میگیرین و ازطرفی اگه بمونه امکان داره روز به روز دیوونه تر بشه😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خداهمه معتادهارا شفا بده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ندارم بله میدونم این روزها همش دارم به جدایی فکر میکنم با اینکه همسرم آزارش به یک مورچه هم نمیرس ...

حالا که بچه نداری خیلی خیلی برات خوشحال شدم .....به نظرم جداشو ....حیف جوونیته ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما چی میگید ایشون خیلی وقته مواد میزنه توهم نمیزنن این حرفا چرته فقط عصبی مزاج هستن باید خانوادشون ...

فکرم درباره همه مردا یکی نیس

اما در مورد کسانی ک مواد خصوصا شیشه میزنن یکیه

بعدش هم چرت میگی چیه؟ یاد بگیریم نظر مخالف رو

هم بشنویم اگه مخالفم با حرفت دلیل بر چرت بودن حرفم

و درست بودن حرف تو نیس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.