fandogh_3 مدیر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 7566 عنوان ایا این بیبی چک مثبته | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 34 پست ماه دوم اقدامم بود امروز موعدم بودش که پریود نشدم دیروز بیبی چک زدم البته مارک derka عکسشو میذارم هاله انداخت حالا یعنی باردارم؟!فردا برم ازمایش بتا بدم؟ اصلا کی باید برم پی شدکتر گیجم و نمیدونم چیکار کنم....☹️ خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️ 1403/05/27 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_3 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 7566 نه گلم ایشالا مثبته من که کل علائم پریودی رو داشتم فکر میکردم الاناست پریود بشم ولی نشدم یادت نره به ... چشم حتمامنم حس پریود دارم علاوه بر اون سینه عام هم درد میکنن هم نوکشون بزرگ شده🥺 خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️
dhon عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 870 چشم حتمامنم حس پریود دارم علاوه بر اون سینه عام هم درد میکنن هم نوکشون بزرگ شده🥺 حامله ای شک نکنبه دلت بد راه نده ایشالا یه نی نی ناز داری پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺
fandogh_3 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 7566 حامله ای شک نکنبه دلت بد راه نده ایشالا یه نی نی ناز داری امیدوارم🥲🥺شوهرم انقد ناامیدم کرده که نگوووو.... میگه تا مدرکش دستت نیاد فکر نکن و فلان میدونم غیر منطقی نمیگه ها ولی من دل نازک شدم انگار مثل دوران pms هستم دقیقا خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️
fandogh_3 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 7566 حامله ای شک نکنبه دلت بد راه نده ایشالا یه نی نی ناز داری عزیزمممم عدد بتام 130 اومده☹️گفتن باید تکرار کنی چن روز بعد خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️
dhon عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 870 عزیزمممم عدد بتام 130 اومده☹️گفتن باید تکرار کنی چن روز بعد عیبی نداده دوباره تکرار کن ایشالا مثبته پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺