2777
2789
عنوان

شوهرم رفت سفر منو نبرد

922 بازدید | 24 پست

تو تبریز کنگره مربوط به رشته‌ش بود من خیلی خیلی دوست داشتم برم چون کلا نرفتم. بعد خاله همسرم بیماره تو یکی از استانهای جنوبی خیلی خیلی دوره از ما و قراره جراحی بشه. شوهرم خودش چون شیفته و این کنگره هم قرار بود بره نمیتونه بهش سر بزنه. گفتم میخوای من باهات نیام تبریز برم بهش سر بزنم، گفت خیلی ممنون میشم این شکلی🥲 خیلی سریع قبول کرد و اصلا دوباره بهم تعارف نکرد باهاش برم تبریز درحالی که اتاق دو نفره گرفته بود و الان خودش راه افتاد رفت

منم باید شب برم تهران که بعدش برم اون شهر خاله‌ش

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن وشوهر هستید

غریبه که نیستید

چرا تعارف و رودروایسی داری

حرف دلت رو بهش میزدی

حالا که نزدی حق هم نداری ناراحت بشی

همیشه حرف دلت رو بزن

شاید حرف دل اونم باشه

بعد که بفهمی دلت نسوزه چرا نگفتم

سخت نگیر حساس نشو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین اینبار که گذشت ، حرف منم هیچ تاثیری نداره و حالتم بد می‌کنه 

اما تا پدرشوهر سابقم به من نگفته بود خودم حالیم نشده بود گفت هیچووووقت هیچ کس رو ترجیح ب خودم و بچم ندم🥲

از اون به بعد تو همه شرایط سعی کردم خوش خودم ببینم چی هست همون کار بکنم ، اگر شوهرت هنوز به تبریز نرفته عذرخواهی کن و راست ماجرا رو بگو و بگو در برگشت از تبریز میتونید دو نفری برید پیش خالش 

اگرم تایم ندارد در برگشت برید بازم مهم نیست ، لااقل حرفت رو گفتی و تبریز رو رفتی 

آخه این موضوع که تعارفی نبوده باید هرجور دوست داشتید می گفتید بهش

من قبلا هم گفتم الان داره عمل میکنه فوقش پشت در اتاق عمل منتظر باشید فایده نداره باید میزاشتید بعدش دوتایی میرفتید