2777
2789
عنوان

ایا این بیبی چک مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 34 پست
فردا برو آزمایش بده

ببین فردا ازمایش بدم نمیدونم گاهی تایپیک ها مینویسن دوبار باید ازمایش بدی ببینی بتا بالا میره این واسه چیه باید انجامش بدم؟ 

اگر مثبت بود واسه همین هفته از دکتر وقت بیگرم یا زوده؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان کاری نکنم؟ اگه دوره اقدام گذرونده باشی میدونی که صبور بودن واقعا سخته

نه دیگه مثبته . برو بتا بده بعد برو متخصص زنان زایمان . که تحت مراقبتش باشی دارو و اینا مکمل بت بده حتماا مکمل بخور

آره عزیزم سخته من دورزو از موعودم گذشت بی بی زدم دقیقا مثل شما شد روز سوم رفتم آزمایش گفت مثبت

الان منم یا پنجشنبه یا جمعه باید پریود میشدم که نشدم 

ینی صب برم ازمایش؟!

نه دیگه مثبته . برو بتا بده بعد برو متخصص زنان زایمان . که تحت مراقبتش باشی دارو و اینا مکمل بت بده ...

حس میکنم کمبود کلسیم دارم☹️

باردار باشم میدن قرصشو؟

ببین فردا ازمایش بدم نمیدونم گاهی تایپیک ها مینویسن دوبار باید ازمایش بدی ببینی بتا بالا میره این وا ...

آره آزمایش بده نشان دکتر بده برات سونو می‌نویسه اگر خوب باشه نیاز به آزمایش نیست اگر تو سونو چیزی مشخص نباشه آنوقت دوباره آزمایش و سونو واژینال اینا میگیرن چون  خارج رحمی هست فکرت رو درگیر نکن 

الان منم یا پنجشنبه یا جمعه باید پریود میشدم که نشدم ینی صب برم ازمایش؟!

نه عزیزم یکشنبه برو

منم خیلی بی طاقت بودم روز سوم رفتم مثبت بود 

ایشالا حامله باشی 

بعد آزمایش بیا به منم خبر شو بده

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

آره آزمایش بده نشان دکتر بده برات سونو می‌نویسه اگر خوب باشه نیاز به آزمایش نیست اگر تو سونو چیزی مش ...

باشه ممنون پس صب پاشم برم ازمایش بدم به امید خدا

نه عزیزم یکشنبه برومنم خیلی بی طاقت بودم روز سوم رفتم مثبت بود ایشالا حامله باشی بعد آزمایش بیا به م ...

یکشنبه صب کار دارم همین فردا برم ازمایشو بدم😬

یه ذوق خاصی تو دلمه😍

شوهرمم میگه الکیه به بیبی چک اعتماد نکن تا ازمایش ندادی یوق منفی میشه ناامید میشی... سخته تحمللللل

یکشنبه صب کار دارم همین فردا برم ازمایشو بدم😬یه ذوق خاصی تو دلمه😍شوهرمم میگه الکیه به بیبی چک اعتم ...

نه گلم ایشالا مثبته 

من که کل علائم پریودی رو داشتم فکر میکردم الاناست پریود بشم ولی نشدم 

یادت نره به منم خبر بدی 

منم برات ذوق کنم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺