2777
2789
عنوان

دختر زیبایی که بیماره

275 بازدید | 18 پست

سلام دوستان میخوام راجب یه دختری صحبت کنم طرف خیلی خفنه خوشگلترینه و مهربانترین  و اجتماعی و درسخون  که قراره دکتر بشه همه فامیل بهش حسودی میکنن 

اما دختره یه مشکل داره کیفوز داره اگه عمل کنه خوب خوب میشه،اگه همچین دختری تو فامیلتون بود دوس داشتی با این موضوع بهش ضربه بزنید چون هیچ نقص دیگه ای نداره و رفتارتون باهاش چطور میبود؟

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربه بزنیم؟😳😳چرا ضربه بزمیم به کسی ک به ما کاری ندارهخدایا شکرت

الان خیلیا دارن به این دختر ضربه میزنن عزیزم همه مهربونم نیستن.       این دختر خودمم😭😭

الان خیلیا دارن به این دختر ضربه میزنن عزیزم همه مهربونم نیستن. این دختر خودمم😭😭

قطع ارتباط با ادمایی کن ک بخاطر حسادت بهت ضربه میزنن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
الان خیلیا دارن به این دختر ضربه میزنن عزیزم همه مهربونم نیستن. این دختر خودمم😭😭

اسی عزیز از اونجا ک با یک عده جهان سومی داریم زندگی میکنیم باید قوی و بی اعتنا به حرف دیگران باشیم 

بیخیال دختر وگرنه گریه و ناراحتی فقط شما رو از پیشرفتت عقب میندازه 

خودت میدونی از حسودی و سوزش شونه 

قطع ارتباط با ادمایی کن ک بخاطر حسادت بهت ضربه میزنن

این افراد دوستای صمیمیم هستند و خاله هام و خیلی از فامیلای نزدیک که منتظرن یه نقطه ضعف پیدا کنن