2777
2789
عنوان

امشب تو لدمه و لی خیلی ناراحتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 88 پست
وای عزیزدلم قربونت برم.تولدت کلی مبارک خوشگل خانمبنظرم یادبگیر ک دیگ ناراحتنشی چون هرسال اینطوری عذا ...

دقیقا والا منم فقط دلم یه تبریک میخوا د 

تنهایی خیلی سخته نا شکری نمیکنم 

شاید یادش رفته 

مهم نیست خدا بزرگه 

از دلم در میاره 

مبارک باشه اسی،بیا کادو تولدت رایگان برات تار وت بازکنم🎂🎂🥂

بابا عزیزممممم...کارت خورشید در اومد ...یعنی روز های نورانی و پر از انرژی درپیش داری...مشکلی که ذهنتو درگیر کرده هم حل و فصل میشه ...خبرهای خوب 👍.....

بازم مبارک باشه❤️

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۹ سالمه...توی این سن باید یه بچه حداقل توی بغلم بود ولی ....

عزیزموسنی نداری 

غصه نخور 

نا امید نشو خدا بهتر شو در نظر گرفته برات 

حالا بچه بیاری چکار کنی اونم تو این اوضاع مملکت 

من جای تو بودم میرفتم دنبال خوشیم 

مگه دنیا چند روزه غصه بخورم 

بابا عزیزممممم...کارت خورشید در اومد ...یعنی روز های نورانی و پر از انرژی درپیش داری...مشکلی که ذهنت ...

وآقا مرسی عزیز 

خدایش راسته یعنی خبر خوش درراه هست 

خیلی خوشحالم کردی مرسی عزیز 

بارم دمت گرم 

عزیزموسنی نداری غصه نخور نا امید نشو خدا بهتر شو در نظر گرفته برات حالا بچه بیاری چکار کنی اونم تو ا ...

از این زورم میگیره با وجود مشکل جنسیش لی لی به لالاش میذاشتم ولی اون قدرمو ندونست همش قهر بود

خستم، خیلی خسته
از این زورم میگیره با وجود مشکل جنسیش لی لی به لالاش میذاشتم ولی اون قدرمو ندونست همش قهر بود

ببخشید مشکل جنسیش چجوری بود ؟؟

چجوری فهمیدید ؟؟

یعنی درمان نمیشد ؟؟؟

ناتوانی جنسی و عدم نعوظ....چند بار رفت دکتر ولی فایده نداشت...خودشم تلاش زیادی نمیکرد

اها واقعا سخته 

یه نیازه واقعا 

همون بهتر جدا شدید 

چجوری بعدش می‌خواستید زندگی کنید ادامه بدید