2777
2789
عنوان

من به اجبار مادر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 44 پست
عزیزجان شما یه دختر نوجوانی و صلاحیت نظر دادن تو چنین تاپیکی رو نداری برو یه تاپیک که مناسبته

این تویی ک صلاحیت مادر شدن نداشتی 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
عزیزم شما چند روز پیش واسه خونه تاپیک طلاق زدی اون روز که شوهرت مجبورت میکرد نمیتونستی طلاق بگیری؟ ا ...

افسردگی رو شما نمیتونی تشخیص بدی اونم از پشت یه موبایل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی رو شما نمیتونی تشخیص بدی اونم از پشت یه موبایل

افسردگیه اسکیزوفرنی که نیست بعدم خودمم گفتی بری دکتر ضمن اینکه  افسر‌دگی شاید نشه ولی نارضایتی از زندگی و ناراحتی که میشه 

یکم قرص بخوری حالت بهتر میشه از فکرا بیخود رها میشی

اره

حتما با مشاور خانواده و زوج درمان مشورت کن 

متاسفانه بارداری اجباری ، از یه طرف باعث نفرت به همسر میشه از یه طرف نفرت به اون بچه 😓

شاید جدایی راه بهتری برای هر سه تاتون باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

برو بیرون از تاپیک هروقت خودت ازدواج کردی مادر شدی بعد بیا اینجور تاپیکا.رو ادبت هم کار کن یکمم بزرگ ...

تو ک جنبه ی شنیدن حقیقتو نداشتی تاپیک نمیزدی

مردم مسخره ی تو نیستن

دیگه ام ریپ نزن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
حتما با مشاور خانواده و زوج درمان مشورت کن متاسفانه بارداری اجباری ، از یه طرف باعث نفرت به همسر میش ...

اصلا نمیتونم جداشم و بچه رو بسپارم به شوهرم فکرشم نمیتونم بکنم اون‌الانم از ترس منه که پدر خوبیه.اگه نباشم که تربیت و آینده بچه به فنا میره

اگه بچه نبود تو این دوسال دنبال چه دستاوردی بودی که بهش نرسیدی ؟ یا اگه مشکل داشتی چرا زودتر جدا نشدی ؟

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه داری و همزمان خانه داری به نظرم سخت ترین و پراسترس ترین کار دنیاست، من یه پسر ۹ ساله و ۱/۵ دارم دقیقا حتی یک ساعت وقت برا خودم ندارم، حسرت یه خواب راحت به دلم مونده، مگر اینکه زمان این خستگی ها رو کم کنه

اصلا نمیتونم جداشم و بچه رو بسپارم به شوهرم فکرشم نمیتونم بکنم اون‌الانم از ترس منه که پدر خوبیه.اگه ...

ببین شما چون بچه دار شدن اجباری و باب میلت نبوده ناراحتی 

و ناراحتیت هم سمت همسرته 

چقدر خوبه که جدا از علاقه ، احساس مسئولیت داری 😍 واقعا کیف کردم و بهت افتخار میکنم 😍

پس بیا یه حرکت عالی کن 

دو سر برد ✌️

بیا روی توسعه فردی و رابطه با همسر و فرزندت کار کن

احساس مسئولیتت رو به محبت وعشق تبدیل کن . سعی کن از مشکلات نردبون بسازی برای پیشرفتت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه بچه نبود تو این دوسال دنبال چه دستاوردی بودی که بهش نرسیدی ؟ یا اگه مشکل داشتی چرا زودتر جدا نشد ...

ببین مسئله دستاورد خاص نیست مسئله اینه که یک روز رو هم مثل یه انسان عادی نمیشه گذروند همش درگیری همش انگار دارن سوهان میکشن رو مغزت

جدایی هم راحت نیست و مشکلات و شرایط زندگی فراتر از توضیح تو یه تاپیک هستن.شما الان شاید متوجه نشی چی میگم تو مراحل بعدی زندگیت میفهمی اینارو