2777
2789
عنوان

من به اجبار مادر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 44 پست
عزیزجان شما یه دختر نوجوانی و صلاحیت نظر دادن تو چنین تاپیکی رو نداری برو یه تاپیک که مناسبته

شاید چون اون بچه حس شمارو حس می‌کنه همش بهتون میچسبه احساس نا امنی داره ،چقد باهاش بازی میکنین شاید جلب توجه می‌کنه با اینکار

اصلا نمیتونم جداشم و بچه رو بسپارم به شوهرم فکرشم نمیتونم بکنم اون‌الانم از ترس منه که پدر خوبیه.اگه ...

خدا واست نگهش داره 

بچه است دیگه به مرور که بزرگتر میشه درست میشه.

دختر یا پسر.

اگه پسر باشه شیطون وشلوغه بازم خدا حفظش کنه .مدارا کن .مادر جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری و همزمان خانه داری به نظرم سخت ترین و پراسترس ترین کار دنیاست، من یه پسر ۹ ساله و ۱/۵ دارم ...

شما که یه پسر بزرگ داری میشه به من کمک کنی؟ بچه ها کی نق نق و اذیت کردنشون کم میشه کی کمتر بهت میچسین؟مثلا اذیتای بچه ها تو ۳ سالگی ۴ سالگی ۷ یا همون ۹سالکی چیا هستن تو هر سن چه کارشون رو مخه و تو چه سنی ازت فاصله میگیرن و تو در طول روز میتونی مثلا راحت غذا درست کنی خونه رو مرتب کنی یا یکم استراحت کنی؟

مرسی عزیزم از کامنت قشنگت❤️

عزیزدلم 

میتونی رو من حساب کنی تو این موضوع 

حتما کتاب شفای زندگی و شفای کودک درون رو بخون 

خیلی خیلی کمکت میکنه 

سعی کن برنامه های دوتایی با همسرت ، فعالیت های کودکانه با فرزندت و البته پیک نیک های ساده و فعالیت های مشترک سه نفره ی خانوادگی بذارید 

این فعالیت ها باعث صمیمیت و علاقه میشه 🩷

موفق باشی دختر قشنگ 😘

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین مسئله دستاورد خاص نیست مسئله اینه که یک روز رو هم مثل یه انسان عادی نمیشه گذروند همش درگیری همش ...

داشتم تاپیکاتو می‌خوندم ،راستش روحت خیلی خسته اس و همسرتم در پی خوشحال کردنت نیست مادرت درکت نمیکنه .........حق داری فقط اینکه میدونم به اجبار بوده به پسرت به چشم رفیق نگاه کن اونجا که از دست همسایه افتاده زمین بردیش تا مرکز شهر یعنی برات مهم و میتونی خیلی بهش محبت کنی فقط زیادی خسته ای و نزدیکات درکت نمیکنن هیچ ازارتم میدن

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
شاید چون اون بچه حس شمارو حس می‌کنه همش بهتون میچسبه احساس نا امنی داره ،چقد باهاش بازی میکنین شاید ...

اصلا نمیزارم‌متوجه شه در طول روز همش باهاش بازی میکنم میخواد بیاد بغلم‌نشون نمیدم که کلافم با علاقه بغلش میکنم میبوسمش قربون صدقش میرم.احساس درونیم نسبت بهش خدایی نکرده دوس نداشتن نیست.خیلی دوسش دارم ولی خب بالاخره به دلخواه خودم و زمان مناسب مادر نشدم و نق نق و گریه و اذیت بچه هم هی به این موضوع دامن میزنه و یادآوری میشه بهم

خودش بچش رو نمیخوادبعدخواهری مادری چه گناهی کردن بچه رو نگه دارن اسی بره پی خوش گذرونی

والا همه بچه هاشونو میذارن پیش خواهر مادرشون میرن جایی 

چه عیبی داره ؟خوشگذرونی هم بکنه مادر مگه اسیر و زندانیه ؟

بعدم من که نگفتم داعم بچه شو بذاره و بره 

گفتم بعضی وقتا 

والا همه بچه هاشونو میذارن پیش خواهر مادرشون میرن جایی چه عیبی داره ؟خوشگذرونی هم بکنه مادر مگه اسیر ...

میدونی اکثر کسایی که نظرات این شکلی میزارن خودشون مادر نیستن و نمیدونن چخبره تو دنیای یه مادر با یه بچه کوچیک.اکثرا تو همچین تاپیکایی کسایی که خودشون مادرن دلداری میدن کسایی که مادر نیستن اون مادر خسته رو میکوبن و متهمش میکنن به بی فکری و بی مسئولیتی

میدونی اکثر کسایی که نظرات این شکلی میزارن خودشون مادر نیستن و نمیدونن چخبره تو دنیای یه مادر با یه ...

آره عزیزم متاسفانه همینطوره 

هیچکس نمیتونه یه مادر و خستگی هاشو درک کنه 😢😢

ولی خودتم مهمی اگر برات امکان داشته باشه حداقل روزی تا هفته ای چندبار فقط مال خودت باشی روحیه ت عالی میشه 

اصلا نمیزارم‌متوجه شه در طول روز همش باهاش بازی میکنم میخواد بیاد بغلم‌نشون نمیدم که کلافم با علاقه ...

پدرش چقد کمکت میکنه،خانواده شما و ایشون چی،ببین من خودم با میل خودمم باردار شدم کمکم داشتم اما تا دوسال خیلی کم طاقت عصبی و خسته بودم با کوچکترین چیزی کلی حس بد سراغم میومد یه بارداری و زایمان تاثیرات خیلی زیادی روی یک زن می‌زاره چه جسمی چه روحی روانی،میفهممت و میگذره اینا مطمن باش 

پدرش چقد کمکت میکنه،خانواده شما و ایشون چی،ببین من خودم با میل خودمم باردار شدم کمکم داشتم اما تا دو ...

انشاله

خانوادم نیستن نزدیکم همینطور خانواده اون.خودشم کمک نمیکنه. نزاشت تزدیک خانوادم باشم الان ۲ساعت فاصله دارم باهاشون