2777
2789
عنوان

من به اجبار مادر شدم

641 بازدید | 44 پست

من به زور و اجبار شوهرم بچه دار شدم یک درصد هم دلم نمیخواست مادر بشم.حالا بچم ۲۲ ماهشه خیلی سعی کردم دوسش داشته باشم هواشو همیشه داشته باشم.ولی خیلی بد خلقه همش گریه میکنه و بهم میچسبه یه دقه رو بدون گریه و نق زدن نمیگذرونه.خیلی خستم اصلا این حس و حالو دوست ندارم از ته دلم،دلم میخواد مادر نبودم.همش میگم اگه بچه نداشتم روزام چطور میگذشت و الان داره چطور میگذره.کامنت وای دلت میاد وای خدا قهرش میگیره و فلان فلان نزارید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که سلامت باشه ولی خب بچه همینه دیگه 

بزرگتر بشن درست میشن عزیزم ...صبور باش 

اگر امکانش هست روزی چند ساعت براش پرستار بگیر یا بسپار دست مادری خواهری برو دنبال تفریح و علایق خودت 

ینی چی؟ بچه نمیخواستی چرا آوردی ک الان دوسش نداشته باشی؟ 

اون بچه چه گناهی کرده؟؟! مگه با خواسته ی خودش اومده ؟ تو و شوهرت آوردنینش بی مسئولیتی افتخار نیس

مگه ازدواجه ک بگیم مثلا به اجبار بوده ؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

عزیزم شما چند روز پیش واسه خونه تاپیک طلاق زدی اون روز که شوهرت مجبورت میکرد نمیتونستی طلاق بگیری؟ 

البته که چیزی به اسم مجبور وجود نداره بچه در بدن زن و فقط زن رشد میکنه الانم صد سال پیش نیس که جلوگیری و سقط نباشه

پیشنهادم اینه بری دکتر بهت قرص ضدافسردگی بده

الهی که سلامت باشه ولی خب بچه همینه دیگه بزرگتر بشن درست میشن عزیزم ...صبور باش اگر امکانش هست روزی ...

خودش بچش رو نمیخواد

بعدخواهری مادری چه گناهی کردن بچه رو نگه دارن اسی بره پی خوش گذرونی

تا باشه از این اجبارا

آخه مگه شیرین تر از بچه هم هست تو دنیا روشتی  هر خونه ای

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
ینی چی؟ بچه نمیخواستی چرا آوردی ک الان دوسش نداشته باشی؟ اون بچه چه گناهی کرده؟؟! مگه با خواسته ی خو ...

عزیزجان شما یه دختر نوجوانی و صلاحیت نظر دادن تو چنین تاپیکی رو نداری برو یه تاپیک که مناسبته

یکی از دوستای خیلی نزدیکم اینجوری بود 

دوقلو باردار شده بود ، سقط کرد . یه قل موند ، یه قل سقط شد

هیچوقت نتونست با بچه ارتباط بگیره . اصلا دوسش نداشت

پارسال جدا شد . بچه رو هم داد پدرش . اصلا دلش نمیخواد بچه رو ببینه 

البته اون با همسرش مشکل داشت و همسرشو دوس نداشت اصلا 

شما رابطه ات با همسرت چالش داره ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan