2777
2789

دستورش رو تو اینستا دیده بودم جو پرک مرغ سبزی سوپ و هویج نگینی، سیب زمینی و پیاز درسته بعد پخت طبق دستور کوبیدم ریختم توش

بعدم رب زدم و فلفل سیاه و نمک....

افتضاااااح شده الان رفتم بکشم بیارم سر سفره مزه کردم دیدم حالم داره بد میشه🫢

سوپ خور هم نیسن همسرم امروزم کار داشته حسابی گشنه و خسته است چه کارکنم الان؟

طعمش واقعا افتضااااحه هرچی از بد مزه بودنش بگم کم گفتم

چرا افتضاح خب چطوری پختی که بد شده 

نمک زدی؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون پیازو درسته انداختی طعمش بد شده

ابلیمو بهش بزن ببین بهتر نمیشه

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

مرعش اگ سالمه دربیار سرخش کن با نون بخوریناین سوپ برای بچه یسالم درست میکردم عشق میکرد پر فلفل ادویه ...

😪😪 تندش کردم نمک هم زدم همچنان افتضاحراستی اشتباهی بجا سبزی سوپ ، چغندر ریختم🥴

شیشرو باگل باهم بزنی اینکارو بازم انجام نمیدی😂😂چرااااااا آخه بجا سبزی سوپ چغندر باید بزنی چرررا

آخه خورد کرده بودم چغندر بعد بسته کرده بودم گذاشته بودم فریزر ، قاطی بسته های سبزی سوپ بوده روش رو ننوشته بودم😂🙁

آخه خورد کرده بودم چغندر بعد بسته کرده بودم گذاشته بودم فریزر ، قاطی بسته های سبزی سوپ بوده روش رو ن ...

😂😂😂عیبی ندارد عشقم فدا سرت منم زیاد از این سوتی های گوشه باز دادم 😆😂بزرگ بشیم یادمون می‌ره فعلا یک املت یا تخم مرغ بخورین ک گشنگی کلافه می‌کنه لعنتی

از دِل برود همان که از دیده رَود