وقتی انسان میمیره، ذهنش خاموش میشه و جسمش زیر خاک نابود میشه خب؟
حالا سوال اینجاست باتوجه به اینکه به روح اعتقاد نداشته باشیم( به این دلیل که بنا به عقیده اکثر افراد، روح ما از جسممون جدا میشه و ابدیه ولی یه تناقض عجیب پیش میاد اونم اینه که چجوری روحی که واحد و ابدی و کامله بعد از مرگ از جسم جدا میشه؟ اصلا همچین چیزی امکان نداره چون روح اندازه و شکل نداره که بخواد از چیزی جدا بشه) بعد از مرگ و بعد از خاموشی ذهن، ما چی میشیم ؟ کجا میریم ؟ اصلا جایی میریم یا با خاموش شدن ذهنمون، ما هم تموم میشیم ؟🚶
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه فانی هستیم، پس بودنمون تو زندگی چه فایده ای داره ؟ یعنی الکی وجود داریم ؟
یه نظریه تو فیزیک هست درمورد افرینش و زمان بینگ بنگ و دنیای موازی من ب این عقیده هستم ما درسته جسممون نابود میشه اما باز دوبار متولد میشیم گاهی افراد یادشون گاهی افراد ن ببین نمیدونم برات اتفاق اوفتاده یانه یکاری بکنی انگار اون کر کردی ولی زمانش یادت نمیاد یا حس میکنم قبلا همین کار توهمین زمان موقع انجام دادی این جهان موازی تودرقبل متولد شدی مردی باز متولد شدی
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
قطعا سطوح پیشرفته تری از ادراکات درهاش به روی ادمی باز میشه
مثل بعضی از تجربیات در کما که ذهن در ظاهر به قول شماخاموشه اما فرد تسلط کامل و بدون مانع به اطراف و فراتر از اطراف داره
و خب فهم و لمس این چیزا فعلا برای درک محدود ما زیاد امکانپذیر نیست
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
یه دکتر توی امریکا یه تحقیق انجام داده کوزن روح ۲۱ گرمه
مگه نمیگن روح متافیزیکه و فیزیکی نیست پس همچین چیزی چطور امکان داره ک روح ازجسم جداشه
بعدم روح مگه جسمه ک وزن داشته باشه
روح مگه یه تیکه س ک جداشه ازبدن اصلا چجوری
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
ابتداباید بگم که ذهن خودتون رو درگیر این جملات فلسفی نکنید که نه تنها کمکی به رشد وپیشرفت شمانمیکنه بلکه باعث میشه بیشتر گیج وسردرگم بشین چون سوالات فلسفی تهش مشخص نیست.
ماخودمون ازخداخواستیم که به این دنیابیایم تاعلاوه برجهان غیرمادی ،جهان مادی روهم تجربه کنیم.هدف از تولد ما لذت بردن ازاین جهان زیباست واینکه وجودما باعث تجلی خداوند برروی زمینه تاباعث رشدو پیشرفت جهان بشیم.وجهان روگسترش بدیم.وبعدهم بازبه همون جهان غیرمادی برمیگردیم.واین کل داستانه.
دوست عزیز اگر واقعا پیگیر هستین بهم درخواست دوستی بدید، از دوستام میپرسم نهایتا تا فردا براتون ارسال میکنم. خیلی خوبه که واقعا دنبال جواب هستید.
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️