2777
2789
عنوان

اگه ذهن نبود چی میشد(منطقیا بیان نه تعصبیا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 110 پست

ممکن بعد مرگ همه ما ها دوبار انرژی بینگ بنگ رخ بده و یه سیاره دیگه با کهکشان دیگه بوجود بیاد درالان شما اگه فیلم ناسا نگا کنید وقتی ازکهکشان راه شیری میزنه بیرون ماهواره روبه روشون کهکشان اندرومدا و کهکشان های دیکه و سیارات اتم های دیگه این نشون میده از نظرمن تما اینا توشون انسان هایی ب زبون ما زبون های دیگع بود و هست و بازم افرینش خلقت گستردع تر میشه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون دژاوو، اینا الکیه

هرکسی نظری داره اعتقادی داره و من بهتون احترام میزارم من چون فیزیک میخونم طبق اطلاعاتم جواب دادم نظریه هایی ک خوندم اما فیلم ناسا نگا کن درمورد بزرگی افرینش کیهان و این من به شخص قبول دارم اگه همه ما بازم بمیریم بازم انرژی بینگ بنگ رخ میده بازم یه کهکشان مشابه کهکشان راه شیری وجود میاد و بازم خلقت انسان ازنو رخ میده 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پس هدف از خلقت چیهانسان رو آفرید براش مکان خوب و نعمت فراوان گذاشت که آخرش بمیره تموم شه بره..؟؟ قطع ...

شما فک میکنی ینفر تورو افریده و بهت جا و مکان داده تا فقد زندگی کنی ؟ 

مگه روح یه پارچه س ک تیکه تیکه شه و هر تیکه ش بره داخل یه جسم 

چرا از یک نظر میگن همچی یکتاس و واحد از یک نظر میگن روح شکل و اندازه داره 

اگ روح ماورالطبیعیه پس چطور امکان داره داخل یه جسم بره و بعد مرگ جداشه 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

من فکر نمیکنم فانی باشیم ینی هرچی فکر میکنم به این نتیجه میرسم قطعا ابدیتی در کاره

منتها من از جاودانگی بدم میاد 

دوس دارم بعد از مردن دیگه همه چی تموم شه . فنای مطلق رو دوست دارم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

پس هدف از خلقت چیهانسان رو آفرید براش مکان خوب و نعمت فراوان گذاشت که آخرش بمیره تموم شه بره..؟؟ قطع ...

مانابود نمیشیم بلکه دوبار افریده میشیم ممکن تویه کهکشان دیگه مشابه کهکشان راه شیری مشابه سیاره زمین چون این اتمی ک ماتوشیم باهزاران کهکشان سیاره بازم میتونه به وجود بیاد مثل ستاره ستاره ازبین نمیره بلکه باانفجارخودش کلی ستاره تولید میکنه مابمیریم بازم افرسده میشیم توبدن دیگه تو جای دیگه مکان دیگه زمان دیگه

یه نظریه تو فیزیک هست درمورد افرینش و زمان بینگ بنگ و دنیای موازی من ب این عقیده هستم ما درسته جسممو ...

این چیزی ک شما میگین ربطی ب دنیای موازی نداره و به مغز برمیگرده وقتی ذهن انسان خسته باشه این اتفاق میفته و فکرمیکردی اتفاقاتی ک افتاده قبلا هم اتفاق افتاده بودن

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

چون کسی از جهان پس از مرگ برنگشته هیچ کس نمیتونه دقیق این سوال و جواب بده، من فکر میکنم شما باید انتخاب کنی که یکی از این عقاید رو بپذیری

یا باید بپذیری انسان با مرگش تموم میشه 

یا باید اینطوری فکر کنی که زندگی پس از مرگ وجود داره، که درباره این قسمت هم عقاید زیادی وجود داره، مث برزخ و تناسخ

این چیزی ک شما میگین ربطی ب دنیای موازی نداره و به مغز برمیگرده وقتی ذهن انسان خسته باشه این اتفاق م ...

میگم من ب نظرتون احترام میزارم و اصلا بحث نمیکنم هرکسی نظری داره🙃🙂و این انتقاد پذیری ک ممکن پاسخ همه سوالاتمون بدا🙂🙃🫠

روح رو ما خیلی خوب میتونیم اثبات کنیم یه مثال همین خوابه همین عالم رویا موقع خواب روح از تن ما جدا م ...

۹۸ درصد خواب و رویای ما از ضمیر ناخوداگاهمونه پس نمیشه ثابت کرد خواب دیدن اثبات روحه 

بعدم مگه روح مکان و زمان داره ک وقتی خوابیم از تنموم جداشه بره دوراشو بزنه و وقتی بیدارشدیم برگرده ب جسم 

این کار امکان داره اصلا ؟

خب در جواب سوال شما مبنی بر اینکه آیا معاد ممکنه یا نه باید گفت: اولا عدم امکان هرچیز و محال بودن هراتفاق، مشروط است به اینکه آن موضوع از نظر عقل ناممکن شمرده شود و عقل نیز تنها چیزی را غیرممکن می‌شمارد که مستلزم اجتماع نقیضین شود؛ یعنی تحقق و انجام آن باعث اجتماع هم زمان بود و نبود باشد. مانند اینکه یک شیء در آنِ واحد هم باشد و هم نباشد، اما معاد و زنده شدن مردگان و آغاز یک جهان و زندگی دیگر، هرگز چنین نیست و اجتماع هست و نیست، و بود و نبود را به همراه ندارد. "ادامه داره"

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
قطعا سطوح پیشرفته تری از ادراکات درهاش به روی ادمی باز میشهمثل بعضی از تجربیات در کما که ذهن در ظاهر ...

خب مگه اون فردی ک درکما هست و خواب میبینه واکنش مغز و ضمیر ناخوداگاهش نیست ک خواب میبینه چون هنوز ذهنش زنده هستش و طبیعیه 

چه اهمیتی داره بعدش چیه ؟ 

تا وقتی که هستیم زندگی کنیم و خوب باشیم خیر بخواهیم 

تمام 

بعدشو هیچکی ندیده و نمیدونه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ثانیا همان طور که آفرینش اولیه ما آدمیان و سایر موجودات برای خداوند آسان و مقدور بوده، بازآفرینی و معاد نیز برای وی ممکن و سهل هست. قرآن کریم هم بارها این حقیقت رو گوشزد کرده که خداوند بر هرچیزی و هرکاری تواناست و از هیچ‌چیز ناتوان نیست؛ بنابراین خلقت دوباره‌ی جسم انسان برای او کاملا ممکن هست. اینکه شما میفرمایید چنین امری (جدایی روح از جسم) امکان نداره رد میشه.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️