2777
2789
عنوان

در چه حالیددد🫧🫧🫧🫧

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست
منم زیر کولر نشستم شوهرم رفته کربلا من مندم و دوتا بچه هی میزنن سر و کله هم فقط غر میزنن و دعوا و گر ...

عادیه من و خواهرمم همینیم😂

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی گوشه نشستم کلم قرمز و ماست سق میزنم رژیمم طبق مهمولپسرمم همراهیم میکنه البته

عزیزم😅خوشمزه شده؟ 

دلم درد میکنهههه 

تو تاریکی نشستم

شام درست نکرد مامانم 

باهاشم قهرم تصمیم دارم هیچوقت باش حرف نزنم چون جز رنده کردن روحم هیچ خوبی ای ندارم برام

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
خدانکنه مشکلااااا مشکلات تموم نمیشن خسته شدم چجوری حلشون کنم از نظر بقیه شاید خیلییییی اسون باشه ولی ...

عزیزم انشالله حل بشه مشکلاتت❤❤❤

بادمجون کبابی+ کمی سیر و نمک با نون تافتون

ندارم بانجون افسوس موندم چ بخورم گشنمه حسابی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

دلم درد میکنهههه تو تاریکی نشستمشام درست نکرد مامانم باهاشم قهرم تصمیم دارم هیچوقت باش حرف نزنم چون ...

حالا چرا تاریکی؟ تو یخچالو بگرد شاید یه چیزی باشه🥲

بد نیست از هیچی بهتره☹👩🏻‍🦯

اها ترکیبش یکم عجیب بود آخه😁

حالا چرا تاریکی؟ تو یخچالو بگرد شاید یه چیزی باشه🥲

همیشه تو تاریکی و تنهایی می‌شینم

انگار تا یچیز پختنی نباشه دلم نمیخاد چیزی بخورم😔

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
ندارم بانجون افسوس موندم چ بخورم گشنمه حسابی

عزیزم حالا امشبو نونی چیزی بخور گشنه نمونی😔

تخم مرغ بزننون و کرهکته بذار دوتا گوجه سرخ کن کنار بخور عالی و ساده و خوشمزه

یچی دیگه بگو😑

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

همیشه تو تاریکی و تنهایی می‌شینمانگار تا یچیز پختنی نباشه دلم نمیخاد چیزی بخورم😔

پاشو خودت یه چیزی درست کن😁یا از بیرون غذا بگیر