2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم خیلی بد منو میزنه

619 بازدید | 38 پست

با یک زن ۵۶ ساله صیغه کرده بود چندین سال قبل برای تولد می‌گرفت اسپیناس پلاس و کلی پول واریز می‌کرد به حسابش من فهمیدم نه تنها کتمان نکرد منو خیلی بد کتک زد و از خونه بیرون کرد و ......

ببخشید به کدامین دلیل هنوز داری بهش میگی شوهرم؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم فراموش کنم اصلا و نمی تونم طلاق بگیرم چون گدا و بیکار هستم. بی خانواده هستم‌. وقتی هم پر میشه دلم عقده هام رو میشه گریه و اعتراض میکنم مثل سگ میشینه روی قفسه سینه من و کتکم میزنه 

دلم میخواد خودم بکشم اما جراتش ندارم نمیتونم هم این زندگی ادامه بدم مدام تشویقم میکنه برم طلاق بگیرم نمی دونم چکار کنم میشه برای مرگ من دعا کنید من هیچ کس و هیچ چیزی ندارم دو تا بچه دارم دختر هستن بزرگه خیلی بی تربیت جا پای پدرش گذاشته مدام به من فحش میده اذیت میکنه بی احترامی میکنه میشه دعا کنید بمیرم من

ببخشید به کدامین دلیل هنوز داری بهش میگی شوهرم؟

چی بگم؟ هر چیزی بگم یکسری پیدا نیشن سرم بریزن چرا بهش فحش دادی؟ چرا گفتی پدر بچه هام؟ چرا چرا جرا چی بگم وگرنه از نظر من سگ سیاهه

تنها دلیلش دوست نداشتنه💔امیدوارم خدا کمکتون کنه ، حتما با یک مشاور صحبت کنید ، اوایل دوستون داشت؟

دلیلش مریض بودن همسرشون هست. دلیل نمیشه اگه کسی همسرش را دوست نداره خیانت کنه و خشونت به خرج بده. می تونه مثل آدميزاد درخواست طلاق بده....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم