2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم خیلی بد منو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش مریض بودن همسرشون هست. دلیل نمیشه اگه کسی همسرش را دوست نداره خیانت کنه و خشونت به خرج بده. می ...

مریض بودن که ۱۰۰ درصد ... ولی کلا مرد اگه زن دوست داشته باشه دست روش بلند نمیکنه حتی اگه روانی باشه 

دلیلش مریض بودن همسرشون هست. دلیل نمیشه اگه کسی همسرش را دوست نداره خیانت کنه و خشونت به خرج بده. می ...

مدام به من میگه برو تقاضا طلاق بده چون نمی خواد مهریه بده. می دونم دوستم نداره برام مهم نیست. تنم هم از کتک زدناش بی حس شده. اوایل خیلی درد داشت اما الان نه. گوشم هم سنگین شده

پناه بر خدا میشینه فقط کتکت میزنه؟زن ۵۶سالهخدایا توبهچه فرقی باخوک دارن آقایون بیغیرت

همه مرد ها اینجور نیستن، پدرم برادرم همسر خواهرم یا اصلا مردم نگاه میکنم اینجور نیستن. این خیلی کثیف و گستاخی 

زن ۵۶ ساله مگه یائسه نشده دوست پسر میخاد چیکار . شوهرت چه خره اون پیرسگ به زن و بچه ش ترجیح داده . توکه همش کتک میخوری و جایی رو نداری بری  چرا باهاش درگیر میشی که بهت آسیب بزنه بزار بره پیش پیرزنا .‌

زن ۵۶ ساله مگه یائسه نشده دوست پسر میخاد چیکار . شوهرت چه خره اون پیرسگ به زن و بچه ش ترجیح داده . ت ...

قلبم گاهی پاره میشه نمیتونم تحمل کنم رفتارهاش تحقیرها خودم شمالی هستم آذربایجان شرقی مراغه ازدواج کردم حتی برای دلداری هیچ کس ندارم

بله ۲ تا دختر اگر نداشتم که راحت مهریه میبخشیدم میزاشتم میرفتم کارگری میکردم شرف داشت به این کتک ها

من به عنوان یک مرد ازتون معذرت میخوام ، دست بزن ۲ علت داره یا طرف مشکل اعصاب داره یا تحت تاثیر شرایط خاص که توش قرار گرفته  اینکارو میکنه 

اگه مشکل اعصابه که با دارو و مشاوره حل و کنترل میشه 

ولی اگه تحت شرایط هست یا باید مشاور برید و مشکل رو پیدا کنید و حلش کنید یا کلا طلاق بگیرید که کلا حلش کنید به نفع ۴ نفر آدم هست چون شما بچه دارید و تنها نیستید 

ولی یک وقتایی می‌بینید آدم به مرحله ای میرسه که طلاق به نفع بچه هاش و ۴ نفر هست که اونو باید مشاور و خودتون تشخیص بدید چون من هیچی از زندگیتون نمیدونم

من به عنوان یک مرد ازتون معذرت میخوام ، دست بزن ۲ علت داره یا طرف مشکل اعصاب داره یا تحت تاثیر شرایط ...

دیگه هیچ راهی وجود نداره گفتم من به تنهایی واقعا فقیرم و خانواده ام هم فقیرن و این آدم از این مسائل سو استفاده میکنه. خدا باید به داد من برسه که متاسفانه سرش شلوغه