2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم خیلی بد منو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 38 پست
چی بگم؟ هر چیزی بگم یکسری پیدا نیشن سرم بریزن چرا بهش فحش دادی؟ چرا گفتی پدر بچه هام؟ چرا چرا جرا چی ...

چرا جدا نمیشی آخه . یعنی چی که هم‌کتک هم خیانت

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو 56 ساله بي رنگ . ( ماشين هايي كه تا حالا صافكاري نرفتن بهشون ميگن بي رنگ ) . بگو 56 ساله ولي بيب ...

چرا؟ اتفاقا بی‌بی فیس و بی رنگ نیست. یک بچه داره اصلا زیبایی هم نداره. فرضا که الهه زیبایی باشه یک مرد باید خیانت کنه و زندگی به گند بکشه؟ اتفاقا از اون زن هایی هست که خیلی کارکشیده از زنانگی چون اون مرد کثیف یک مدت از زگیل تناسلی ترس داشت یعنی خودش هم میدونست با چه خر ا ب ی رو هم ریخت

چون از نظر مالی فقیرم خانواده من هم پشتوانه من نیستن حتی انتظار پول دارن.

توی این چند سال می‌تونستی کنی پس انداز کنی از دولتی شوهرت و سرکار بری ، بعدش بری و طلاق بگیری و بری سرکار دوباره 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

پولی نمیدا. که پس انداز کنم اجازه کار کردن هم نمیداد

مهریه ات، نفقه ، شکایت کن