2777
2789
عنوان

شوهرم از سر صبح با مهر زد رپ سرم سرمو خونی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 34 پست
عزیزم مطمعنی الان خیانت نمیکنه آخه رفتاراش عادی نیست

منم شک میکنم  ولی مدرکی ندارم

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه خودش میخاد طلاقم بدم زنگ زدم پدرش هر بار ساکت میشم دیگه اینبار نمیشه ساکت شد

خوب کردی زنگ زدی....بگو بیا تحفتو ببین چه به روز ما آورده......

خجالتم نمیکشه....درد تو بچت بخوره تو سرش......اینقدر عقل نداره که بچه گریه میکنه دیگه...وقتو بی وقت نداره که.....بگو انشاالله تو سرطان بگیری...شیمی درمانی بشی...چرا منو بچه بگیریم....بچه گناه داره.....به تو هم میگن پدر......بلند شو یکساعت بچرو نگه دار من استراحت کنم،تا در طول روز انرژی داشته باشم.....

بلند شدی الکی وایستادی بنماز میخای‌استغفرالله سر خدا رو کلاه بزاری😠😡

منم اینو بش گفتم دردت چی اینکار ها رو میکنی

زیارت عاشورا رو به نیت حضرت زهرا و آقا امام زمان بخون خیلی جوابه قشنگم 

راستش چون سنم کمه حس میکنم اطلاعاتم در حدی نیست که بتونم بهتون کمک کنم 🥲♥️

میترسم چیز اشتباهی بگم شرایط بدتر شه 

فقط می‌دونم سکوت تو هر چیزی یه جورایی برگ برندس 

یه جوری سکوت کنی که خود طرف بیاد سمتت

خوب کردی زنگ زدی....بگو بیا تحفتو ببین چه به روز ما آورده......خجالتم نمیکشه....درد تو بچت بخوره تو ...

اخه من هیچی ازش نمیخاستم فقد داد وبیداد و نفرین نکنه

باباشو  زنگ زدم اونم دوبار اقا نمیزنه از خوابش بیاد ببینه دردمون چیه 

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

زیارت عاشورا رو به نیت حضرت زهرا و آقا امام زمان بخون خیلی جوابه قشنگم راستش چون سنم کمه حس میکنم اط ...

نه دیگه نمیاد سمتم چون گفتم چرا اینکارو میکنی  کسی مد نظرته برو دنبالش  چرا عذابم میدی

میخاد طلاقم بده 

نه دیگه نمیاد سمتم چون گفتم چرا اینکارو میکنی کسی مد نظرته برو دنبالش چرا عذابم میدیمیخاد طلاقم بد ...

انشالله خیره 

میدونی که بعضیا لیاقت ندارن؟ 

پس اصلا غصه نخوری 

اونور خدا یه حورالعین خوش اخلاق میده بهت عشقم ( بخند عشقم)

اخه من هیچی ازش نمیخاستم فقد داد وبیداد و نفرین نکنهباباشو زنگ زدم اونم دوبار اقا نمیزنه از خوابش ب ...

آره راحتن دیگه پسری که نتونسته تربیتش کنه.انداخته به گردن شما

راحت سرشو گذاشته خابیده...از خوابش بگذره که اعصابش داغون بشه....

آره راحتن دیگه پسری که نتونسته تربیتش کنه.انداخته به گردن شماراحت سرشو گذاشته خابیده...از خوابش بگذر ...

یه ساعت زنگ نزدم اقا نگف ببینم دختره مردم  زنده س یا نه گرفته بغل زنش خوابیده خدا ازشون نگذره

یه ساعت زنگ نزدم اقا نگف ببینم دختره مردم زنده س یا نه گرفته بغل زنش خوابیده خدا ازشون نگذره

چی بگیم خواهر....

انگار برای پسرشون که زن میگیرن.....مشکلات زندگی پسرشون دیگه به اونا مربوط نمیشه......انگار راحت میشن......

دیگه نمیگن پسرمون تو زندگیش هر کاری با زنو بچش میکنه...رفتاراش بر میگرده بما....ما نتونستیم تربیتش کنیم که شده این.......هیییییی

چی بگیم خواهر....انگار برای پسرشون که زن میگیرن.....مشکلات زندگی پسرشون دیگه به اونا مربوط نمیشه.... ...

بخدا الان نا ندارم پاشم سرمو پشورم از یه سمت بچه گریه میکنه  صبحونه میخاد نان نداریم 

بگو آشغال نه ادبیاتت نه اخلاق مزخرفت با نمازت نمی‌خونه ،حالا بچتم بیدار شه دیگه نفرین چیه ،ببخشید فحش دادما 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بخدا الان نا ندارم پاشم سرمو پشورم از یه سمت بچه گریه میکنه صبحونه میخاد نان نداریم

بلند شو بخاطر بچت صبور باش.....برو ی دوش بگیر...بچتم بشور.....بچتو بغل کن برو نون بگیر بیا.......بزار حالو هوات عوض بشه....غصه نخور خدا بزرگه.....

خدا جبرشو میده...صبرشم میده

شوهرتو واگذارش کن بخدا