2777
2789

سلام خانوما یه راهنمایی میخوام من عقدم عکس های مراسممون آماده شده عکاسمون هرروز زنگ میزنه بیاین تحویل بگیرین چون آشنا هم هست زشته نریم.

نامزدم میگه من پول ندارم تو هزینشو بده بعدا بهت برمیگردونم من شاغلم برای این پول خیلی زحمت کشیدم می ترسم اگه هزینشو بدم بد عادت بشه یا بعدا برنگردونه بهم . خیلی سردرگمم شما جای من بودین چیکار می کردین؟

واقعا پول نداره؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این یه مورد و میدونم واقعا نداره

خب اگر واقعا نداره یه بار بده ولی حتما هر روز یاداوری کن بهت برگردونه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خب دیگه شاغل بودن این دردسرا رو هم داره. دیگه از الان انتظاراتش شروع شده عقد هم هستید و نمیتونی کاری کنی و فکر میکنه مجبورا قبول میکنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

زندگی مشترکه اشکالی نداره گاهی اوقات خرج کنی 

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅